Από το Μάλμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στα playoffs του Champions League

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει από τη Σουηδία να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργανώσεις. Το πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου και η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στη Μάλμε.
Πηγή: sport24.gr
Από το Μάλμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στα playoffs του Champions League
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Ένα ακόμη βήμα προς τα αστέρια θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (06/08, 20:00, Novasports Prime), εκτός έδρας τη Μάλμε. Ο σκοπός του προφανής, να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη έχοντας προβάδισμα πρόκρισης στα playoffs του Champions League.

Για να καταφέρει απέναντι στους πρωταθλητές Σουηδίας θα πρέπει, όπως είπε χθες ο προπονητής του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος, να έχει πίστη και να τους κάνει να συγχυστούν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς η ομάδα του που βρίσκεται από την Κυριακή (04/08) στη Σκανδιναβία, ταξίδεψε με πλήρη αποστολή.

Η λίστα με τα νέα πρόσωπα

Σε αυτή προστέθηκαν και τα δυο, από τα τρία, τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου ο Τάρικ Τισουντάλι και ο Φεντόρ Τσάλοφ.

Το πιθανότερο αν πάρει ο ένας από τους δυο τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στα ασπρόμαυρα, αυτός θα είναι ο Μαροκινός που έχει λίγες περισσότερες προπονήσεις υπό τις οδηγίες του 55χρονου τεχνικού.

Σε σχέση πάντως με τα δυο παιχνίδια απέναντι στην Μπάνια Λούκα ο προπονητής του Δικεφάλου σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές.

Αυτοί που διεκδικούν μια θέση στην αρχική ενδεκάδα είναι ο Τόμας Κεντζιόρα στην άμυνα στο πλευρό του Κουλιεράκη, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο "δέκα" αντί του Τόμας Μουργκ και ενδεχομένως και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Ερωτηματικό υπάρχει και στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ζόαν Σάστρε να έχει προβάδισμα έναντι του Γιόνι Ότο για να ξεκινήσει.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Στην εστία θα είναι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι με τους Σάστρε, Κεντζιόρα ή Εκόνγκ, Κουλιεράκη και Μπάμπα μπροστά του στην τετράδα της άμυνας.

Στα χαφ λογικά θα παραμείνει το δίδυμο Σβαμπ, Οζντόεφ με τον Κωνσταντέλια να κινείται στο "δέκα" και τον Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Τάισον και δεξιά ένας εκ των Ντεσπόντοφ και Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό με το πρωτάθλημα στη Σουηδία να είναι σε πλήρη εξέλιξη θα πρέπει να τρέξει πολύ στο γήπεδο για πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα προσπαθήσει να μην αφήσει πολλούς χώρους στη Μάλμε -σε μια φύση επιθετική ομάδα, όπως την χαρακτήρισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου- να μην της δώσει ευκαιρίες και να εκμεταλλευτεί όσες του παρουσιαστούν στην δική του επίθεση.

Πάνω από όλα, ωστόσο, θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και πειθαρχημένος για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα κριθεί η πρόκριση την άλλη εβδομάδα, με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη...