Πράξη πρώτη στο Μάλμε

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Μάλμε όπου και θα δοκιμαστεί απέναντι στην ομώνυμη ομάδα (6/8, 20:00) στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Πηγή: sdna.gr
Πράξη πρώτη στο Μάλμε

Η αποστολή κόντρα στην Μπάνια Λούκα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στα πρώτα δύο παιχνίδια της νέας σεζόν ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε σοβαρός και πειθαρχημένος, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία και την φετινή χρονιά. 

Ωστόσο, το επίπεδο απαιτήσεων και δυσκολίας στην επόμενη φάση είναι μεγαλύτερο. Το εμπόδιο της Μάλμε θα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί με διαφορετική προσέγγιση από τον ΠΑΟΚ, καθώς πρόκειται για ομάδα χωρίς πολλά κοινά με τους Βόσνιους. 

Εκτός της επιθετικής φιλοσοφίας της, ο Δικέφαλος καλείται να λάβει υπόψιν του και το γεγονός πως η αντίπαλος του βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα, αφού έχει αγωνιστεί σε 17 αγώνες του σουηδικού πρωταθλήματος και φιγουράρει μάλιστα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Μάλμε είναι γεννημένη να κάνει επιθέσεις και να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή με παίκτες. Δεν είναι όμως μόνο το στιλ παιχνιδιού αλλά και το πως θα οργανώσουμε το παιχνίδι μας, θα πρέπει να τους κάνουμε να συγχυστούν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, δείχνοντας πως έχει επίγνωση της κατάστασης.

Στα αγωνιστικά, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει να διαχειριστεί κάποια απουσία της τελευταίας στιγμής και έχει όλα του τα «όπλα» στην διάθεση του, συμπεριλαμβανομένων και των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, τους Ταρίκ Τισουντάλι και Φιόντορ Τσάλοβ που έκαναν την εμφάνιση τους στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ.

Αντιθέτως, ο προπονητής της Μάλμε, Χένρικ Ρίντστρεμ, φαίνεται πως δεν πήρε με... καλό μάτι την πώληση του Ντέρεκ Κορνέλιους, καθώς ανάφερε χαρακτηριστικά πως «δεν ήρθε στο κατάλληλο timing», ενώ προβηματισμένος εμφανίστηκε και για ορισμένα θέματα τραυματισμών. 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σκωτσέζος, Τζο Μπίστον, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντάνιελ ΜακΦάρλαν και Ντάγκλας Πότερ. Τέταρτος θα είναι ο Μάθιου ΜακΝτέρμιντ, ενώ στο VAR ορίστηκαν οι Στίβεν ΜακΛίν και Έουαν Άντερσον.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Διαβάστε ακόμη...