Μάλμε: Πρώτα Χάλμσταντ, μετά Θεσσαλονίκη

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν Μάλμε και ΠΑΟΚ έμειναν στο 2-2, με την πρόκριση να κρίνεται στο γήπεδο της Τούμπας. Η ρεβάνς των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League έχει οριστεί για τις 13 Σεπτεμβρίου στις 20:30.
Πηγή: thessports.gr
Μάλμε: Πρώτα Χάλμσταντ, μετά Θεσσαλονίκη

Ο Δικέφαλος απέσπασε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Eleda Stadion και θα περιμένει μέχρι την επόμενη Τρίτη, προκειμένου να διεκδικήσει το εισιτήριο για τα Play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μπορεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να μην είχε αγωνιστική δράση η Μάλμε στην Allsvenskan, ωστόσο αυτή την εβδομάδα θα δώσει παιχνίδι, πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ειδικότερα, το Σάββατο 10 Αυγούστου η Μάλμε θα ταξιδέψει στο Χάλμσταντ της Σουηδίας για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, με τη σέντρα του ματς να είναι προγραμματισμένη για τις 16:30.

Η Χάλμσταντ δεν τα πηγαίνει τόσο καλά στο πρώτο κομμάτι τη σεζόν, καθώς βρίσκεται στην 11η θέση με 21 βαθμούς, ενώ η αντίπαλος του Δικεφάλου, Μάλμε, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο σουηδικό πρωτάθλημα, έχοντας 38 βαθμούς με 12 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, έπειτα από 17 αγωνιστικές «στροφές».

Διαβάστε ακόμη...