Φήμες για πώληση του Νανάσι πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ!

Ο Σεμπάστιαν Νανάσι ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Μάλμε στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ και θα χάσει πιθανότατα τον αποψινό (16:00) αγώνα για το σουηδικό πρωταθλήμα με την Χάλμσταντ εκτός έδρας λόγω ίωσης, αν και στην Σουηδία οι φήμες περί πώλησης οργιάζουν!
Πηγή: sdna.gr
Φήμες για πώληση του Νανάσι πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα σουηδικής ιστοσελίδας, οι φήμες περι παραχώρησης του Σουηδού εξτρέμ είναι πιο έντονες από ποτέ! Πρόκειται για μια υπόθεση που απασχολεί το τελευταίο 10ημερο τους ανθρώπους της Μάλμε…

Για τον Νανάσι ενδιαφέρονται τόσο η Σεβίλλη, όσο και η Σεντ Ετιέν, και τα ρεπορτάζ από την Σουηδία καταγράφουν για δεύτερη φορά απουσία του από προπόνηση, με τον Ρίντστρεμ να δηλώνει πως ο παίκτης ειναι άρρωστος και πολύ αβέβαιος για τον αγώνα με την Χάλμσταντ, λέγοτας πως έχει κρυολόγημα και πονόλαιμο. 

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και σύμφωνα με τους Σουηδούς, τα ερωτήματα που τίθενται είναι κυρίως ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

«Αυτές οι επαναλαμβανόμενες απουσίες για «ασθένειες» εγείρουν ένα σημαντικό ερώτημα. Είναι διπλωματική ασθένεια η διατήρηση του παίκτη εν αναμονή της μεταγραφής του ή είναι ιδιαίτερα πιθανό ο παίκτης να αρρωστήσει δυο φορές μέσα σε λίγες μέρες; Ακόμη πιο περίεργο όταν γνωρίζουμε ότι ο Νανάσι είχε χάσει σπάνια έναν αγώνα και ακόμη πιο σπάνια δύο σε μικρά διαστήματα.

Και για να κάνει τα πράγματα χειρότερα σε αυτή την υπόθεση που φαίνεται αναμφισβήτητα πολύ περίπλοκη, ο Ρίντστρεμ είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό για τη ρεβάνς (με τον ΠΑΟΚ). Περίεργα όλα αυτά», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων το δημοσίευμα για τον Νανάσι.

Διαβάστε ακόμη...