Άνετη επικράτηση επί της Χάλμσταντ και τώρα... Τούμπα για την Μάλμε

Το εμπόδιο της Χάλμσταντ ξεπέρασε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Μάλμε (0-1), στρέφοντας πλέον το ενδιαφέρον της στην ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Άνετη επικράτηση επί της Χάλμσταντ και τώρα... Τούμπα για την Μάλμε

Στην έδρα της Χάλμσταντ δοκιμάστηκε η αντίπαλος του Δικεφάλου στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, επικρατώντας με 0-1 χάρη στο όμορφο γκολ του Πένια. Η Μάλμε διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια του και μάλιστα είχε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει και περισσότερα τέρματα, μεταξύ άλλων και ένα δοκάρι.

Η ομάδα του Χένρικ Ράιντστρομ πήρε το τρίποντο και εδραιώθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 41 βαθμούς μετά τις πρώτες 18 αγωνιστικές, με τον Σουηδό τεχνικό να παρατάσσει ενδεκάδα με τρεις διαφοροποιήσεις συγκριτικά με εκείνη απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς εκτός έμειναν οι Νανάσι, Στρίγκερ και Τέλεν.

Πλέον, το ενδιαφέρον της Μάλμε στρέφεται στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, ταξιδεύοντας τα επόμενα 24ωρα στην Τούμπα και να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (13/8, 20:30) για μια θέση στα Play Off του Champions League.

Διαβάστε ακόμη...