Στην Θεσσαλονίκη η Μάλμε με 100 φιλάθλους - «Αφόρητη ζέστη», τα πρώτα σχόλια των Σουηδών (pics)

Στην Θεσσαλονίκη αφίχθη η αποστολή της Μάλμε, που θα έχει την υποστήριξη 100 περίπου οπαδών της - «Να πίνετε πολύ νερό», αναφέρουν οι Σουηδοί στις οδηγίες τους λόγω της αφόρητης ζέστης.
Πηγή: sdna.gr
Στην Θεσσαλονίκη η Μάλμε με 100 φιλάθλους - «Αφόρητη ζέστη», τα πρώτα σχόλια των Σουηδών (pics)

Περίπου 100 φίλοι της Μάλμε θα δώσουν το «παρών» στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το επαναληπτικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Σουηδοί τα... είδαν όλα με την υψηλή θερμοκρασία που συνάντησαν, κάτι που τονίζουν διαρκώς στις οδηγίες τους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό. Έχει τρομερή ζέστη στην Θεσσαλονίκη. Την ημέρα του αγώνα η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 37 βαθμούς».

Μεταξύ άλλων στις σχετικές οδηγίες, υπάρχουν συντεταγμένες για το πως θα κινηθούν οι φίλοι της ομάδας προς το γήπεδο καθώς και για όλα όσα θα πρέπει να προσέξουν. Μάλιστα, η σχετική ανακοίνωση κλείνει πάλι με την παρότρυνση να ενυδατώνονται με άφθονο νερό.

Η Μάλμε αφίχθη στο αεροδρόμιο Μακεδονία το μεσημέρι της Δευτέρας (12/8/24), έχοντας στην αποστολή της και τον Νανάσι. Στις 19:15 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου και στις 20:00 θα διεξαχθεί η τελευταία πρόβα στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...