Πού θα δείτε τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μάλμε στην Τούμπα στη ρεβάνς του 2-2 της Σουηδίας και θέλει μόνο τη νίκη για να προκριθεί στα playoffs του Champions League. Πού θα δείτε τη μεγάλη αναμέτρηση των πρωταθλητών Ελλάδας για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Πηγή: sport24.gr
Πού θα δείτε τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
Photo Credits: @PAOKFC

Ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή του για πρώτη φορά σε όμιλο Champions League θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, που το βράδυ της Τρίτης φιλοξενεί τη Μάλμε στην Τούμπα.

Το 2-2 του πρώτου αγώνα στη Σουηδία άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να στοχεύουν στη νίκη από την κανονική διάρκεια, προκειμένου να μην μπουν σε μπελάδες και να προκριθούν στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είδε όλους του τους παίκτες να προπονούνται κανονικά κατά την διάρκεια της εβδομάδας εκτός από τον Γιόνι Ότο, ο οποίος είναι ο μοναδικός απόντας της λίστας.

Όσον αφορά στη Μάλμε, βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, με τον Σεμπάστιαν Νάνασι να έχει ταξιδέψει κανονικά στην Ελλάδα, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Αποστολή δεν υπάρχει για τους Σουηδούς και ουσιαστικά, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν από τη σέντρα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μάρκο Ντι Μπέλο από την Ιταλία, με τους βοηθούς τους Τζιοβάνι Μπατσίνι και Αντρέα Ζινιαρέλι. Τέταρτος ορίστηκε ο Τζιοβάνι Αϊρόλντι και στο VAR θα είναι οι Βαλέριο Μαρίνι και Φρανσέσκο Μεραβίλια.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports Prime στις 20:30 ώρα Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη...