Τισουντάλι: «Συγκεντρωμένοι για την πρόκριση»

Όσα είπε ο Μαροκινός επιθετικός, λίγο πριν τη σέντρα με τη Σάμροκ Ρόβερς.
Πηγή: paok24.com
Τισουντάλι: «Συγκεντρωμένοι για την πρόκριση»
Photo Credits: @PAOKFC

Ο Ταρίκ Τισουντάλι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova, λίγο πριν τη σέντρα στην αναμέτρηση της Τούμπας με τη Σάμροκ Ρόβερς, για τα Play-Off των προκριματικών του Europa League.

Ο Μαροκινός επιθετικός του ΠΑΟΚ σχολίασε το τι δίδαξε ο αποκλεισμός από το Champions League στην ομάδα, αλλά και το τι θα πρέπει να προσέξει το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου προκειμένου να πάρει την πρόκριση στo League Stage της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Και οι παίκτες και η ομάδα, ξέρουμε το πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο η πρόκριση και νομίζω ότι έχουμε κάνει αρκετά για να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Ο αποκλεισμός από τη Μάλμε μας δίδαξε ότι πρέπει να είμαστε οξυδερκείς και στα 90 λεπτά της κάθε αναμέτρησης, να μην χάνουμε τη συγκέντρωση μας. Κάναμε πολύ προετοιμασία, είδαμε αρκετά βίντεο ανάλυση και πρέπει να βρούμε τρόπο να δεχόμαστε λιγότερα γκολ.

Δεν έχει σημασία η σειρά των αγώνων, ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στο γήπεδο μας. Το κλαμπ είναι φιλόδοξο, οι παίκτες το ίδιο, δυστυχώς δεν καταφέραμε να παίξουμε στο κορυφαίο επίπεδο, που είναι το Champions League, αλλά θα πρέπει να προκριθούμε και να συνεχίσουμε στο League Stage του Europa».

Διαβάστε ακόμη...