Συγκλονιστικός Κοτάρσκι!

Το εξαιρετικό παιχνίδι από τον Κροάτη που έδειξε ακόμη μία φορά την αξία του σε αριθμούς.
Πηγή: paok24.com
Συγκλονιστικός Κοτάρσκι!
Photo Credits: @PAOKFC

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε, αλλά τελικά «λύγισε» στην Πόλη, απέναντι σε ένα πανάκριβο ρόστερ, όπως είναι αυτό της Γαλατάσαραϊ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε αρκετά, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, όμως στο τέλος ηττήθηκε με 3-1.

Εκ των κορυφαίων -αν όχι ο κορυφαίος- για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος μέσα σε μία εχθρική ατμόσφαιρα 54.000 Τούρκων έδειξε αστείρευτα ψυχικά αποθέματα έδειξε πως είναι… τέρας ψυχραιμίας, ικανός να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο, κρατώντας τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.

Ο θηριώδης πορτιέρε των «ασπρόμαυρων» πέρα από αρκετές εντυπωσιακές αποκρούσεις που κατέγραψε, είχε 55 επαφές με τη μπάλα, 21/21 πάσες στο δικό του τρίτο, 12/24 στο υπόλοιπο γήπεδο, 2/2 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες, ενώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στην ανάπτυξη της ομάδας του Λουτσέσκου, υπό την πίεση μάλιστα των γηπεδούχων αλλά και της… κερκίδας! Οι αψεγάδιαστες πάσες του στο δικό του τρίτο είχαν ως αποτέλεσμα το «σπάσιμο» του pressing που έκανε  Γαλατά στην προσπάθεια της να κλέψει μπάλες και να δημιουργήσει προβλήματα στα καρέ του Δικεφάλου.

Ο 23χρονος επιβεβαίωσε στο χθεσινό παιχνίδι πως είναι ένας τερματοφύλακας πολύ υψηλού επιπέδου, ο οποίος εκτός από ζηλευτά σωματικά προσόντα, δείχνει και απίστευτη ωριμότητα τόσο στο παιχνίδι του όσο κυρίως στις αντιδράσεις του ανεξάρτητα με τον αντίπαλο που έχει απέναντί του ή την έδρα που αγωνίζεται.

Διαβάστε ακόμη...