«Τρέχει» για Βικτόρια Πλζεν ο Ράχμαν Μπάμπα

Με ενοχλήσεις αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Ράχμαν Μπάμπα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Γκανέζος ακραίος οπισθοφύλακας ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του Δικεφάλου στο Κυριακάτικο (20/10) ντέρμπι, καθώς πέτυχε το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης, δίνοντας το προβάδισμα -έστω και προσωρινά- στους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: forzaonline.gr
«Τρέχει» για Βικτόρια Πλζεν ο Ράχμαν Μπάμπα
Photo Credits: @PAOKFC

Στο 62ο λεπτό, όμως, ο Μπάμπα έκανε νόημα στον πάγκο του Δικεφάλου πως αισθάνεται ενοχλήσεις. Αυτό σήμανε «συναγερμό» στο προπονητικό επιτελείο κι έτσι έγινε άμεσα αναγκαστική αλλαγή, με τον Ομάρ Κόλεϊ να περνά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 30χρονος αμυντικός ένιωσε ένα σφίξιμο, με το ιατρικό και προπονητικό τιμ να μην θέλει να ρισκάρει και γι’ αυτό αποχώρησε από το παιχνίδι. Ο Ράχμαν Μπάμπα θα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος κι αν θα είναι διαθέσιμος στο επερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν (24/10) στο γήπεδο της Τούμπας. O αριστερός μπακ του Δικεφάλου φαίνεται πως απέφυγε τα χειρότερα, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι καθησυχαστικοί για την κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε ακόμη...