Σερβέτ και διαιτησία άφησαν εκτός συνέχειας τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»

Ύστερα από... διαιτητικό χειρουργείο, ο ΠΑΟΚ Morris γνώρισε «ετσιθελικά» τον αποκλεισμό από την Σερβέτ με 0-2, στο πλαίσιο του τελικού του Round 1 του UEFA Women's Champions League.
Σερβέτ και διαιτησία άφησαν εκτός συνέχειας τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»
Photo Credits: @acpaok

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις:  Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Φεραντάνς, Εστέβεζ, Μήτκου, Ανδράδε, Μανίσα, Κοσκερίδου, Χέλμβαλ και Βλασσόπουλος. 

Ο Δικέφαλος ήταν άψογος τακτικά καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Θαλή Θεοδωρίδη, κάτι το οποίο περιόρισε αρκετά τις προσπάθειες της Σερβέτ. 

Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, λόγω της αναγκαστικής αλλαγής της Ανδράδε στο 28ο λεπτό, της οποία την θέση πήρε η Δρακογιαννάκη, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» πιστές στο πλάνο τους, ανταπεξήλθαν στις συνθήκες του παιχνιδιού. 

Σε αυτό το οποίο δεν είχαν υπολογίσει, ήταν το διαιτητικό... σόου της Βουλγάρας διαιτητή, η οποία έδειξε από νωρίς τις... προθέσεις της, δίνοντας συνεχώς φάουλ εις βάρος του ΠΑΟΚ Morris, και μοιράζοντας ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες, με αποκορύφωμα αυτή της Κοσκερίδου στο 29ο λεπτό. 

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0, σ' ένα άκρως ισορροπημένο 45λεπτο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η διαιτητική παράσταση έφτασε στο απόγειο της, όταν το πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ μετατράπηκε σε πέναλτι, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά του Δικεφάλου. Η Τζόνουσαϊτ ευστόχησε κάνοντας το 0-1 στο 67ο λεπτό. 

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Morris ανέβασε τις γραμμές του, ρίσκαρε προσπαθώντας να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. 

Στο 83ο λεπτό, οι «ασπρόμαυρες» απείλησαν με σουτ της Βαρδαλή, με την φάση να ελέγχεται για χέρι εντός περιοχής από την αμυντικό της Σερβέτ, το οποίο φυσικά πέρασε απαρατήρητο από την Βουλγάρα διαιτητή. 

Στο 90ο λεπτό, θέλοντας να ολοκληρώσει το έργο της, η διαιτητής υπέδειξε φάουλ σε τάκλιν επάνω στην μπάλα της Μήτκου, από το οποίο και προήλθε το 0-2, το οποίο τελείωσε ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση. 

Συμπερασματικά, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, ήταν τακτικά και πνευματικά άριστες στις συνθήκες του παιχνιδιού, ωστόσο δεν μπόρεσαν να προβλέψουν την 12η παίκτρια, η οποία εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο. 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Φεραντάνς (82' Δοϊρανλή), Εστέβεζ (77' Παπαδοπούλου), Μήτκου, Ανδράδε (28' Δρακογιαννάκη), Μανίσα, Κοσκερίδου, Χέλμβαλ,, Βλασσόπουλος (82' Βαρδαλή). 

Διαβάστε ακόμη...