Μαθαίνει αντίπαλο και μονοπάτι ως τον τελικό

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος και οι διασταυρώσεις.
Πηγή: thessports.gr
Μαθαίνει αντίπαλο και μονοπάτι ως τον τελικό
Photo Credits: @PAOKFC

Την τα χθεσινά (27/9) παιχνίδια έγιναν γνωστές οι 15 από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, για τη σεζόν 2024/25.

Πρόκειται για του ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη, Πανιώνιο, Ζάκυνθο, Κηφισιά, Πανσερραϊκό, ΟΦΗ, Βόλο, Παναχαϊκή, Αιγάλεω, Athens Kallithea, και Ατρόμητο.

Η εκκρεμότητα που απομένει είναι το ζευγάρι Αιγέας Πλωμαρίου – Καβάλα, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου, στις 15:00, με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στους “32” του θεσμού.

Ωστόσο, ήδη από νωρίτερα στις 2 του Οκτώβρη και ώρα 12:00 (Athens Marriott), θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους “16”, με τον αστερίσκο που θα περιλαμβάνει 3 ομάδες έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο από τα μεταξύ τους παιχνίδια. Θυμίζουμε, μάλιστα, πως μαζί με την κλήρωση για τους “16” πραγματοποιείται και αυτή των διασταυρώσεων των ζευγαριών μέχρι τα ημιτελικά.

Επομένως, ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλο του για την φάση των “16” και στη συνέχεια τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν οι αντίπαλοι του μέχρι και τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη...