Προχωράει με Τσιφτσή

Όπως διέρρευσε σήμερα, ο Αντώνης Τσιφτσής βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπαθεί να κάνει το ρόστερ του πιο… ελληνικό. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι στην σεζόν που τελείωσε ο ΠΑΟΚ δεν εξάντλησε τα περιθώρια που δίνει η ΟΥΕΦΑ στις ομάδες για να δηλώσουν ποδοσφαιριστές, καθώς δεν είχε ικανό αριθμό Ελλήνων, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αφήσει εκτός λίστας παίκτες όπως ο Σάστρε κι ο Ράφα Σοάρες.
Πηγή: thessports.gr
Προχωράει με Τσιφτσή

Τώρα ο ΠΑΟΚ αλλάζει πολιτική και μετά τους Θυμιάνη και Λιάβα, που βρίσκονται στο στόχαστρό του, όλα δείχνουν ότι θα ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη ο 25χρονος τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Τσιφτσής είναι ένας από τους Έλληνες τερματοφύλακες που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα, μετά τον δανεισμό του στην Πολωνία και στην Ρακόβ, επέστρεψε στον Αστέρα και ήταν βασικός στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού της σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες για την μεταγραφή του Τσιφτσή, ο οποίος κατάγεται από τα Γιαννιτσά και βρέθηκε από μικρός στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε ακόμη...