Διορία σε Μεϊτέ, τι παίζει με Κεντζιόρα και αναμονή για Μπρέιθγουεϊτ - Ετζούκε

«Επιπλοκές» φαίνεται πως παρουσιάζει η περίπτωση του Σουαλιό Μεϊτέ που ψάχνεται στην Σαουδική Αραβία - Κλείνει ο Θυμιάνης, υπογράφει ο Σβαμπ, ψάχνουν λύση με Ντιναμό Κιέβου για Κεντζιόρα και αναμένουν απάντηση από Μπρέιθγουεϊτ και Ετζούκε.
Πηγή: sdna.gr
Διορία σε Μεϊτέ, τι παίζει με Κεντζιόρα και αναμονή για Μπρέιθγουεϊτ - Ετζούκε

Μπορεί η «καυτή» υπόθεση του Μαντί Καμαρά να έκλεισε θετικά για τους Θεσσαλονικείς παρά τις μεταγραφικές σειρήνες που υπήρχαν στα αυτιά του 27χρονου, ωστόσο, επιπλοκές παρουσιάζει το θέμα του Μεϊτέ. Και αυτό γιατί ο Γάλλος χαφ δεν φαίνεται να βιάζεται να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ και δείχνει πως περιμένει να... σκάσει κάτι δυνατό από Σαουδική Αραβία.

Από πλευράς Δικεφάλου σημειώνουν πως η πρόταση που του έκαναν είναι πολύ κοντά σε αυτά που ζήτησε ενώ υπογραμμίζουν πως κόντρα στην στάση που τηρεί τώρα, είχε ενημερώσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θέλει να παραμείνει και γι΄αυτό στράφηκαν άμεσα στην Μπενφίκα και πέτυχαν το deal με τους Πορτογάλους.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μεϊτέ καλείται να δώσει μία οριστική απάντηση μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ειδάλλως οι Θεσσαλονικείς θα στραφούν σε άλλη, δουλεμένη, όπως τονίζουν, λύση.

«Επιπλοκές» παρουσίασε και η παραμονή του Κεντζιόρα. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την συμφωνία που ήθελε με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, υπάρχουν απαιτήσεις από την Ντιναμό Κιέβου που τον δεσμεύει με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Οι ασπρόμαυροι είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρωστούμενα 200.000 ευρώ, κάνοντας σαφές στον Κεντζιόρα πως δεν ανεβαίνουν παραπάνω και θα πρέπει ο ίδιος να βρει λύση με τους Ουκρανούς. 

«Τελειωμένη» υπόθεση η μεταγραφή Θυμιάνη - Έρχεται και υπογράφει ο Σβαμπ

Στα άλλα μεταγραφικά του Δικεφάλου, μέσα στις επόμενες ώρες ολοκληρώνεται το deal με τον Κώστα Θυμιάνη για τα επόμενα 3 χρόνια ενώ απόλυτη συμφωνία υπάρχει με τον Σβαμπ, ο οποίος θα υπογράψει όταν θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη στις 19 του μήνα. Ο Αυστριακός είναι στην πατρίδα του για ολιγοήμερες διακοπές και αναμένεται κανονικά στην επίσημη «πρώτη» της ομάδας, αφού υπογράψει το νέο μονοετές συμβόλαιό του. 

Στάση αναμονής για Μπρέιθγουεϊτ και Ετζούκε

Την απάντηση των Μπρέιθγουεϊτ και Ετζούκε περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, έχοντας καταθέσει προτάσεις και στους δύο ποδοσφαιριστές. Οι υποθέσεις τόσο του Νιγηριανού, όσο και του Δανού, θα παραμείνουν ανοικτές για μερικές ημέρες ακόμα, αφού εκτιμάται ότι θα δώσουν την απάντηση στις προτάσεις που τους κατέθεσε ο Δικέφαλος μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη...