Η στιγμή να κάνει το άλμα του

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο 23χρονος αμυντικός Κωνσταντίνος Θυμιάνης να ενταχθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Η στιγμή να κάνει το άλμα του

Ένας από τους άξονες που κινείται ο σχεδιασμός των πρωταθλητών Ελλάδας για τη νέα σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια, είναι η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου.

Και ο Θυμιάνης είναι ένας από εκείνους τους παίκτες που με τα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής έκανε το «κλικ» στον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2001 στην Πτολεμαϊδα και έχει ύψος 1,86.

Ξεκίνησε την αγωνιστική του πορεία από τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας και σε ηλικία μόλις 14 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης. Το 2018 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο κάνοντας τις πρώτες του συμμετοχές στη Super League.

Στον Α.Ο Ξάνθης παρέμεινε μέχρι και τον Ιούνιο, καταγράφοντας συνολικά 74 συμμετοχές και 3 γκολ και όντας ο πιο εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας. Μάλιστα, την αγωνιστική περίοδο 2021-21 αναδείχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Super League 2, ενώ οι εμφανίσεις του, του άνοιξαν την πόρτα και της Εθνικής Ελπίδων που πέρα από τις συμμετοχές ήταν και εκ των αρχηγών.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Θυμιάνη.

Τη σεζόν που μας πέρασε με τα «λιοντάρια» στη μεγάλη κατηγορία, ο Έλληνας αμυντικός ήταν εκ των βασικών στελεχών στη «μηχανή» του Πάμπλο Γκαρσία και εκ των αρχηγών της ομάδας των Σερρών.

Αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, τα δύο εκ των οποίων απέναντι στην ΑΕΚ.

Τα περισσότερα παιχνίδια αγωνίστηκε ως στόπερ, όμως όταν χρειάστηκε βοήθησε και ως αμυντικό χαφ, αλλά και ως δεξί μπακ.

Τώρα, ήρθε η ώρα για τον Θυμιάνη να κάνει το μεγάλο του άλμα και να… προσγειωθεί στην Τούμπα με στόχο να δικαιώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που επέλεξαν να επενδύσουν σε εκείνον.

Διαβάστε ακόμη...