Φέρνει Μαντί Καμαρά, κοιτά Ραζβάν Μάριν

Τα δεδομένα με τον Ραζβάν Μάριν, που είναι η εναλλακτική του Σουαλιό Μεϊτέ, που δουλεύουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Περνά ιατρικά, υπογράφει και ανακοινώνεται ο Καμαρά.
Πηγή: sport24.gr
Φέρνει Μαντί Καμαρά, κοιτά Ραζβάν Μάριν

Ο ΠΑΟΚ περιμένει το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6) στη Θεσσαλονίκη τον Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα τον κάνει κάτοικο Τούμπας για τα επόμενα 3 χρόνια.

Με τον Καμαρά να αποτελεί μια κίνηση ενδεικτική των προθέσεων του Δικεφάλου για ενίσχυση του ρόστερ του, ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για το Σουαλιό Μεϊτέ. Στην Τούμπα γνωρίζοντας από την εμπειρία του περασμένου καλοκαιριού ότι η πλευρά του Γάλλου αργεί να πάρει αποφάσεις, του έδωσε προθεσμία για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Όσο ο Μειτέ δεν απαντά στην πρόταση που του κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, νομιμοποιείται να κοιτά τις εναλλακτικές του λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Αυτή που μοιάζει να είναι η πρώτη επιλογή ο Ραζβάν Μάριν, που είναι μια από τις περιπτώσεις τις οποίες "δουλεύουν" οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο 28χρονος συμπατριώτης του Ραζβάν Λουτσέσκου με γεμάτες σεζόν τα τελευταία 4 χρόνια στο Καμπιονάτο με Κάλιαρι, αρχικά και Έμπολι στη συνέχεια δείχνει να είναι μια πολύ καλή λύση στη μεσαία γραμμή που έχει "τσεκαριστεί" από τους επιτελείς της ομάδας και έχει την έγκριση του 55χρονου τεχνικού.

Το θέμα βέβαια στην περίπτωση του Μάριν που με την φανέλα του Άγιαξ έχει αγωνιστεί κατά του Δικεφάλου στα προκριματικά του Champions League την περίοδο 2019-20 είναι ότι έχει υποχρεώσεις στα τελικά του Euro 2024 με τη φανέλα της Ρουμανίας. Κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να τον αποκτήσει θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...