«Ο ΠΑΟΚ για Γιοβάνοβιτς, αν…»

Το κυπριακό σενάριο για τις σκέψεις του Δικεφάλου του Βορρά σε περίπτωση αποχώρησης του Κοτάρσκι...
Πηγή: paok24.com
 «Ο ΠΑΟΚ για Γιοβάνοβιτς, αν…»
Photo Credits: @paok24.com website

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι με τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων από την Ευρώπη.

Πριν από λίγες ημέρες ο Δικέφαλος του Βορρά απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση που έγινε από την Τζένοα, με την ιταλική ομάδα να προσφέρει 3 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Ελλάδας και έναν ποδοσφαιριστή δανεικό στον ΠΑΟΚ για να κάνει δικό της τον Κροάτη γκολκίπερ.

Και ενώ από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν την παραμονή του Κοτάρσκι μιας και αποτελεί εγγύηση κάτω από τα γκολπόστ, κυπριακό δημοσίευμα φέρνει στο προσκήνιο ένα σενάριο σχετικά με το πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που ο Κροάτης αποχωρήσει από την Τούμπα.

Όπως αναφέρουν στην Κύπρο, στην περίπτωση που ο Κοτάρσκι φύγει από τη Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείεται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να εξετάσουν σοβαρά την περίπτωση του Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε υπερασπίζονταν το τέρμα της Παρτιζάν και αναδείχτηκε μάλιστα κορυφαίος γκολκίπερ στη Σερβία.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας ύψους 1,91μ. είναι γνώριμος στους Κύπριους, μιας και αγωνίστηκε για δύο χρόνια με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Μάλιστα, ο Γιοβάνοβιτς ήταν μία από τις περιπτώσεις που εξέταζε ο ΠΑΟΚ πριν τελικά καταλήξει στην απόκτηση του Κοτάρσκι.

Βέβαια, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η Παρτιζάν θα ζητήσει ένα σεβαστό ποσό για τον γκολκίπερ της μιας και το συμβόλαιο του λήγει το 2026.

Ο Γιοβάνοβιτς έπαιξε σε 41 παιχνίδια με την Παρτιζάν τη σεζόν που μας πέρασε καταφέρνοντας να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 13 ματς.

Ο Σέρβος γκολκίπερ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Ισπανία, Δανία, με τις φανέλες των Ουέσκα, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Άαρχους.

Διαβάστε ακόμη...