Το σύμπαν αποφάσισε για τις Κυριακές μας!

Να ξυπνάς Κυριακάτικα και να σου λένε ότι έρχεται ο Τσαλόφ, πιθανότατα και ο Τισουντάλι, να έχεις κρατήσει ήδη όλους τους πρωταθλητές, Σβάαμπ, Κεντζιόρα, Κωνσταντέλια, Κοτάρσκι, Κουλιεράκη, να έχεις πάρει Καμαρά αντί Μεϊτέ...
Outsider
Το σύμπαν αποφάσισε για τις Κυριακές μας!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Από την άλλη ο οσφπ να έχει χάσει Φορτούνη, να μην έχει πάρει τον προαναγγελθέντα Μπρέθγουεϊτ, να παλεύει να κρατήσει όσο μπορεί τη περσινή ομάδα, η χάρτινη να έχει χάσει χωρίς αντικατάσταση επιθετικούς, να μη έχει αμυντικούς. 

Ο βάζελος να έχει βγάλει στη βιτρίνα το πρώτο αστέρι του, χωρίς καν να τον έχει δηλώσει για το πρώτο παιχνίδι της Ευρώπης, και να σπας το κεφάλι σου ποιo θα είναι το επόμενο εφεύρημα σε βάρος του ΠΑΟΚ που θα τον καταστήσει και πάλι επικοινωνιακά ταλαίπωρο, στα σχοινιά του ρίγκ των ΜΜΕ, για να συνεχίσουν να τον εμπορεύονται ως αρνητική ειδησιογραφία σε φίλους και εχθρούς.

Και μιλάμε για τον πιο μάγκα Έλληνα πρωταθλητή.

Φαντάζεστε να είχε μπει η κεφαλιά του Ανσαριφάρντ;

Εκτός του ότι δε θα έφευγε ποτέ ο παίκτης από τον άρη, θα του δίνανε, τιμής ένεκεν, τον κίτρινο σταυρό του τάγματος των συμπολιτών, σήμερα τα πάντα στον πλανήτη ΠΑΟΚ θα τα έσκιαζε η εμετική μουρμούρα όλου του αστείου θιάσου του γαυρόπολις και των λοιπών ρεπόρτερ ΠΑΟΚ της πόλης, ενώ στην Αθήνα ο Ιβάν θα είχε πουλήσει για 65η φορά την ΠΑΕ και τις λοιπές επιχειρήσεις του αποεπενδύοντας ... ξανά από τη χώρα.

Όμως, δεν ζούμε τίποτα από όλα τα παραπάνω γιατί το σύμπαν αποφάσισε ότι φέτος οι Κυριακές μας θα είναι απόλυτα συντεταγμένες στα μέτρα της παγκόσμιας ΠΑΟΚτσήδικης επικράτειας, εκεί όπου ανθεί ο ΠΑΟΚ και κατασπαράσσεται κάθε δημοσιογραφικό και ανταγωνιστικό απόβλητό μας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...