Τα 13 λεπτά του Τσαλόφ, το rotation και το φινάλε με 3-0

Όλα δείχνουν πως ο Φεντόρ Τσαλόφ σήμερα (27/7) στο Νόβγκοροντ έπαιξε για τελευταια φορά με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ετοιμάζεται για να έρθει Θεσσαλονίκη, αφου επιστρέψει στην ρωσική πρωτεύουσα η ομάδα.
Πηγή: thessports.gr
Τα 13 λεπτά του Τσαλόφ, το rotation και το φινάλε με 3-0
Photo Credits: @pfc-cska.com/

Ο 26χρονος σέντερ φορ έμεινε στον πάγκο για τον αγώνα με την Νίζνι, με τον προπονητής της ομάδας Μάρκο Νίκολιτς να αναφέρει πριν την έναρξη του αγώνα πως τον άφησε εκτός ενδεκάδας λόγω rotation, χωρίς να αναφέρει κάτι περί αποχώρησης του από την ΤΣΣΚΑ

«Ο Φέντορ και ο Ζντελαρ μένουν στον πάγκο για λόγους ροτέσιον. Επιλέγουμε στο αρχικό σχήμα τους παίκτες που είναι καλύτερα προετοιμασμένοι αυτή τη στιγμή. Έχουμε έναν πάγκο υψηλής ποιότητας σήμερα κι αυτό μας δίνει την ευκαιρία να αλλάξουμε την εικόνα μας, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού», είπε πριν την έναρξη του ματς ο Νικολιτς.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε μια εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στην Νίζνι και μόλις ήρθε το τρίτο γκολ στο 79ο λεπτό, τότε ο Νίκολιτς έριξε στον αγωνιστκό χώρο τον Τσαλόφ για να παίξει στα τελευταία 13 λεπτά του ματς. Παραλίγο μάλιστα να γράψει και ασίστ για το 4-0 αλλά ο Κίσλιακ σπατάλησε την ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ.

Διαβάστε ακόμη...