Τα “φώτα” στον Σορετίρε

Κεντρικό πρόσωπο ο Άγγλος.
Πηγή: paok24.com
Τα “φώτα” στον Σορετίρε

Πάτησε για πρώτη φορά χθες το πόδι του στη Θεσσαλονίκη, καθώς έφτασε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Σόλα Σορετίρε μπήκε αμέσως σε ρυθμούς ΠΑΟΚ, καθώς στο αεροδρόμιο υπήρχαν αρκετοί φίλοι του “Δικεφάλου” που τον υποδέχθηκαν με συνθήματα και τον αποθέωσαν, με τον ίδιο να απαντά με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Το next step για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό αφορά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, που θα είναι τετραετούς διάρκειας.

Ο Σορετίρε ήθελε να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενταχθεί στις προπονήσεις του “Δικεφάλου” κι έτσι, από πλευράς ΠΑΟΚ κινήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες και να καταφθάσει στην πόλη.

Με την επιστροφή της ομάδας από τη Βοσνία, ο Άγγλος άσος θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις κι από εκεί και πέρα θα μπει κι αυτός στο “κάδρο”, καθώς -προφανώς- υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα.

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν πάρα πολύ στην επιλογή που έκαναν, δείγμα άλλωστε και της διάρκειας συνεργασίας που συμφώνησαν οι δύο πλευρές, με τον Άγγλο να διανύει τις πρώτες του ώρες στη Θεσσαλονίκη, εν αναμονή και των επίσημων ανακοινώσεων…

Διαβάστε ακόμη...