«Ο ΠΑΟΚ είναι μία εξαιρετική επιλογή Ενδιαφέρεται για τον Ντρκούσιτς και μπορεί να τον πάρει!»

Ο Δικέφαλος ψάχνεται με τον Σλοβένο στόπερ, Βάνια Ντρκούσιτς, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να κρατά ανοιχτή την πόρτα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο «ΠΑΟΚ είναι μία εξαιρετική επιλογή για κάθε παίκτη».
Πηγή: sdna.gr
«Ο ΠΑΟΚ είναι μία εξαιρετική επιλογή Ενδιαφέρεται για τον Ντρκούσιτς και μπορεί να τον πάρει!»

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός της Σότσι είναι ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ, με το ασπρόμαυρο ενδιαφέρον να επιβεβαιώνεται και από τον εκπρόσωπό του. Σε συνέχεια των δηλώσεων του, ο Μλάντεν Ρατκόβιτσα, μιλώντας σε ΜΜΕ της Ρωσίας, έδωσε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

«Μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Βάνια και μπορεί να τον πάρει, αυτή είναι η αλήθεια. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια εξαιρετική επιλογή για κάθε παίκτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Ντρκούσιτς.

Σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Ζενίτ με στόχο να τον δανείσει κατόπιν στον Ερυθρό Αστέρα, τόνισε πως: 

«Μπορώ μόνο να πω ότι υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Βάνια και διαπραγματευόμαστε. Η προτεραιότητα του παίκτη παραμένει η ίδια, να παίξει στην Ευρώπη. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω προς το παρόν».

Για το γεγονός πως πέρα από τον ΠΑΟΚ, στο κόλπο απόκτησής του μπήκε και η Σεβίλλη; 

«Η Σεβίλλη είναι ένας μεγάλος σύλλογος, όπως και ο ΠΑΟΚ. Τώρα δεν θα έδινα προτεραιότητα σε καμία ομάδα. Όλα θα εξαρτηθούν από το με ποιον μπορούμε να συμφωνήσουμε, πώς θα τα βρουν οι σύλλογοι μεταξύ τους, τι ρόλο θα έχει ο Βάνια στη νέα του ομάδα. Υπάρχουν πολλά σημαντικά ζητήματα να λύσουμε...».

Διαβάστε ακόμη...