Όταν ο Τισουντάλι γνώρισε την Τούμπα!

O Μαροκινός επιθετικός γνωρίζει καλά την…καυτή ατμόσφαιρα της έδρας του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Όταν ο Τισουντάλι γνώρισε την Τούμπα!
Photo Credits: @paokfc.gr

Ο Ταρίκ Τισουντάλι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη Σουηδία, περνώντας ως αλλαγή στο 69ο λεπτό στη θέση του Μπράντον Τόμας.

Το ζευγάρι μεταφέρεται στο γήπεδο της Τούμπας, μετά το ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα, μια έδρας που γνωρίζει ήδη ο Μαροκινός επιθετικός από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη, την άνοιξη του 2022, για το Europa Conference League.

Ο Τισουντάλι βρέθηκε στο διάβα του Δικεφάλου, στην ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Προερχόμενος από ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, βρέθηκε στον πάγκο στο παιχνίδι της Τούμπας και πέρασε ως αλλαγή στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, χωρίς να καταφέρει πολλά με την παρουσία του.

Στον επαναληπτικό πήρε θέση βασικού, έπαιξε για 82 λεπτά, αλλά η τύχη του ήταν ίδια, αφού ο ΠΑΟΚ επικράτησε ξανά και προκρίθηκε με δυο νίκες στην τελική “8” του Conference. Πλέον, ο Μαροκινός θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στο γήπεδο της Τούμπας και αυτή τη φορά να ζήσει ως γηπεδούχος την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...