Οι νέοι και η ένταξη τους

Οι μεταγραφές του Δικεφάλου και η συμμετοχή τους στο ξεκίνημα της σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Οι νέοι και η ένταξη τους
Photo Credits: @PAOK FC

Απομένουν μερικές ημέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, με τον ΠΑΟΚ να έχει δεδομένα κενά που πρέπει να καλύψει. Ωστόσο, ο Δικέφαλος έχει ολοκληρώσει και έξι μεταγραφές, ποδοσφαιριστών που ο Ράζβαν Λουτσέσκου προσπαθεί να εντάξει στο υπόλοιπο ρόστερ του.

Όπως είναι λογικό, για μια ομάδα του Λουτσέσκου, ο Μαντί Καμαρά είναι αυτός με τα περισσότερα -έως τώρα- λεπτά συμμετοχής, στα πέντε επίσημα παιχνίδια των «ασπρόμαυρων». Ο κεντρικός μέσος από τη Γουινέα έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, μετρώντας συνολικά 196 λεπτά.

Δεύτερος είναι ο Φέντορ Τσάλοφ, η τελευταία χρονικά μεταγραφή της ομάδας, με τον Ρώσο επιθετικό να μετρά 118′ λεπτά αγώνα. Μπήκε ως αλλαγή στον επαναληπτικό με τη Μάλμε ενώ ξεκίνησε βασικός στην πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό. Εκεί όπου παρουσίασε και μια πολύ θετική εμφάνιση.

Κόντρα στους Σερραίους είδαμε για πρώτη φορά τον Αντώνη Τσιφτσή, με τον 25χρονο τερματοφύλακα να αντικαθιστά τον Ντόμινικ Κοτάρσκι και να καταγράφει το πρώτο του 90λεπτο.

Στα 59′ είναι ο Ταρίκ Τισουντάλι, παρότι ο Λουτσέσκου τον χρησιμοποίησε πριν από τον Τσάλοφ. Ο Μαροκινός μπήκε ως αλλαγή στα δυο παιχνίδια με τη Μάλμε, για το Champions League, και με τον Πανσερραϊκό, για το πρωτάθλημα. Ντεμπούτο σε αυτό το ματς πραγματοποίησε και ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης, ο οποίος αγωνίστηκε για τις καθυστερήσεις του αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο μοναδικός από τα μεταγραφικά αποκτήματα που δεν έχει αγωνιστεί ακόμη, είναι ο Σόλα Σορετίρε. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στην αποστολή του αγώνα με την Σερραϊκή ομάδα, ωστόσο δεν επιλέχθηκε από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Τέλος, σαφώς και στις φετινές μεταγραφές συγκαταλέγεται και η απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα. Ωστόσο δεν μιλάμε για νέο παίκτη στην ομάδα, ούτε για ανάγκη προσαρμογής και ένταξης.

Διαβάστε ακόμη...