Ισπανός ρεπόρτερ: «Σφαίρα ο Τζόναθαν Γκόμες στην επίθεση, θέλει δουλειά στην άμυνα»

Ο Βίκτορ Λόπεθ (Television de Galicia – Radio Galega) σκιαγραφεί το αγωνιστικό προφίλ του Αμερικανού αριστερού μπακ που συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ κι έρχεται στην Θεσσαλονίκη.
Πηγή: sdna.gr
Ισπανός ρεπόρτερ: «Σφαίρα ο Τζόναθαν Γκόμες στην επίθεση, θέλει δουλειά στην άμυνα»

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζόναθαν Γκόμες στον ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός αριστερός μπακ αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης (21/8) στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ρυθμιστούν κι οι τελευταίες λεπτομέρειες για την προσθήκη του στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

O20χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε τα 2,5 τελευταία χρόνια στην Ισπανία με τις Ρεάλ Σοσιεδάδ Β΄και Μιράντες και το SDNA έστριψε τις…κεραίες του προς τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, προκειμένου να λάβει το σχετικό αγωνιστικό report από τον Ισπανό δημοσιογράφο,  Βίκτορ Λόπεθ (Television de Galicia – Radio Galega).

«Πρόκειται για έναν ταχύτατο αριστερό μπακ. Θυμίζει σφαίρα, ή αλλιώς αεροπλάνο, με την μεγάλη ταχύτητα που βγάζει στο χορτάρι και κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. 

Συμμετέχει στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του με εύστοχες σέντρες και διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση.

Χρειάζεται δουλειά στην άμυνα και στο ένας εναντίον ενός στην ανασταλτική λειτουργία. Είναι μικρός σε ηλικία και σίγουρα έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Διαθέτει τα προσόντα να κάνει καριέρα και να αποδειχθεί μια πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...