Επιβεβαιώνουν οι Τούρκοι τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Κόλεϊ: Πόσα χρήματα ζητά από την Μπεσίκτας (pic)

Επιβεβαίωση από την Τουρκία για τη συμφωνία του Ομάρ Κόλεϊ με τον ΠΑΟΚ - Ποια είναι η διαφορά του παίκτη με την Μπεσίκτας στην παρούσα φάση.
Πηγή: sdna.gr
Επιβεβαιώνουν οι Τούρκοι τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Κόλεϊ: Πόσα χρήματα ζητά από την Μπεσίκτας (pic)
Photo Credits: @paokfc.gr website

Όπως διαβάσατε μέσα από το ρεπορτάζ του SDNA, η πρόταση του ΠΑΟΚ για 1+1 χρόνια, με ετήσιες απολαβές λίγο πάνω από το εκατομμύριο, κάλυψε απόλυτα τον Ομάρ Κόλεϊ, δρομολογώντας εξελίξεις στη διαφαινόμενη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Μάλιστα, η Μπεσίκτας έδειξε εξ αρχής διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο, ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Υπάρχει όμως ένα «αλλά» στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς η πλευρά Κόλεϊ θέλει να πάρει αποζημίωση από το club της Τουρκίας για να λύσει το συμβόλαιό του. 

Γι΄αυτό το λόγο και ο ποδοσφαιριστής θα συναντηθεί, αν δεν έχει ήδη συμβεί, με τους ιθύνοντες της ομάδας προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή που εκτιμάται στα 300.000, όση η διαφορά του συμβολαίου από την Μπεσίκτας στον ΠΑΟΚ. Από το 1.5 εκατ. ευρώ των Τούρκων στα 1.2 με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Πάντως μέλος του κογκρέσου της Μπεσίκτας και παρουσιαστής της τουρκικής τηλεόρασης, επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως: «Ο Ομάρ Κόλεϊ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Τον κατακρίναμε πολύ, είναι συζητήσιμο το αν ανταποκρίνεται στο επίπεδο της Μπεσίκτας, αλλά ο χαρακτήρας του είναι αδιαμφισβήτητος. Φεύγει χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα, όπως ο Μουλέκα. Ελπίζουμε να αποτελέσει παράδειγμα για τον Αμπουμπακάρ».

Διαβάστε ακόμη...