«Νεότερα για τη μεταγραφή του Κόλεϊ στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης»

Τι μεταφέρουν οι Τούρκοι από τη Μπεσίκτας για το επικείμενο «διαζύγιο» με τον Ομάρ Κόλεϊ και τη διαφαινόμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Νεότερα για τη μεταγραφή του Κόλεϊ στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης»

Εξελίξεις στο «διαζύγιο» του Ομάρ Κόλεϊ με την Μπεσίκτας μεταφέρουν οι Τούρκοι, υπογραμμίζοντας πως η διοίκηση του club ενέκρινε την αποχώρηση του έμπειρου στόπερ, ενημερώνοντας -μάλιστα- την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως δεν θα καταβληθεί κάποια αποζημίωση.

Όπως διαβάσατε μέσα από το ρεπορτάζ του SDNA, η Μπεσίκτας έδειξε εξ αρχής διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο, ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους, την ώρα που ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός αξίωνε περίπου 300.000 ευρώ για να λύσει το συμβόλαιό του. 

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος δεδομένου πως έτσι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν καμία εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις του με την Μπεσίκτας, τότε θα δρομολογήσουν τη συμφωνία με τον Κόλεϊ.

Θυμίζουμε πως η πρόταση του ΠΑΟΚ για 1+1 χρόνια, με ετήσιες απολαβές λίγο πάνω από το εκατομμύριο (1.2), κάλυψε απόλυτα τον Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος θα δει το συμβόλαιό του να ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση που συμπληρώσει το 60% των παιχνιδιών.

«Μπορεί να ακούσουμε ότι επήλθε συμφωνία το βράδυ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην Τουρκία.

Διαβάστε ακόμη...