Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Κόλεϊ!

Όλα δείχνουν πως ο Ομάρ Κόλεϊ πλησιάζει όσο περνούν οι ώρες ολοένα και περισσότερο στον ΠΑΟΚ!
Πηγή: thessports.gr
Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Κόλεϊ!

Εξελίξεις στο «διαζύγιο» του Αφρικανού αμυντικού με την Μπεσίκτας μεταφέρουν οι Τούρκοι, υπογραμμίζοντας πως η διοίκηση του club έδωσε το ΟΚ για την αποχώρηση του έμπειρου στόπερ, ενημερώνοντας την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως δεν θα ζητήσουν χρήματα για την παραχώρηση του.

Η τουρκική ομάδα ήταν από την αρχή διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο, ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους, την ώρα που ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός ζητούσε αποζημίωση περίπου 300.000 ευρώ για να λύσει το συμβόλαιό του.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος δεδομένου πως έτσι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, δεν έχουν καμία εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις του με την Μπεσίκτας, τότε θα δρομολογήσουν τη συμφωνία με τον αμυντικό από την Γκάμπια.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ για 1+1 χρόνια, με ετήσιες απολαβές στο 1.200.000 ευρώ κάλυψε απόλυτα τον Ομάρ Κόλεϊ, ο οποίος θα δει το συμβόλαιό του να ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση που συμπληρώσει το 60% των επισήμων αγώνων του Δικεφάλου στην σεζόν.

«Μπορεί να ακούσουμε ότι επήλθε συμφωνία το βράδυ», αναφέρεται στα ρεπορτάζ τής Μπεσίκτας σε τουρκικά ΜΜΕ.

Διαβάστε ακόμη...