«Δυνατός και γκολτζής στόπερ ο Ομάρ Κόλεϊ»

Ο Τουντσάι Κουρτουλού, προϊστάμενος του αθλητικού τιμ στην μεγάλη τουρκική εφημερίδα «Sabah», καταθέτει το προσωπικό report για τον 31χρονο στόπερ της Μπεσίκτας που παίζει δυνατά για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας.
Πηγή: sdna.gr
 «Δυνατός και γκολτζής στόπερ ο Ομάρ Κόλεϊ»

Την ώρα που ο Ομάρ Κόλεϊ και η Μπεσίκτας βρίσκονται σε συζητήσεις για το «φτου ξελευτερία» του 31χρονου αμυντικού από την τουρκική ομάδα, ο ΠΑΟΚ καραδοκεί στη γωνία έτοιμος να προσθέσει στην φαρέτρα του τον διεθνή στόπερ από την Γκάμπια.

Παίρνοντας…πάσα απ΄τη δυνατή κυκλοφορία του Κόλεϊ στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ελλάδας, το  SDNA επικοινώνησε με τον διευθυντή του αθλητικού τμήματος της εφημερίδας «Sabah», Τουντσάι Κουρτουλού και πήρε το δικό του αγωνιστικό report για τον Αφρικανό στόπερ και τη θητεία του στην Μπεσίκτας.

«Ο Κόλεϊ έπαιξε σε 33 ματς με την Μπεσίκτας την περασμένη σεζόν και έδειξε μεγάλη ικανότητα και στο σκοράρισμα σημειώνοντας 8 γκολ.

Δυνατός και αποτελεσματικός με την μπάλα στον αέρα και με καλή ταχύτητα για στόπερ. Δεν έχει βαριά σωματοδομή ενώ η σωματική διάπλασή του τραβάει την προσοχή.

Μπαίνει δυνατά στις φάσεις και βγάζει ένταση στο παιχνίδι του…» τόνισε αρχικά ο Τουντσάι Κουρτουλού και πρόσθεσε:

«Αντιμετωπίζει κάποια θέματα με τις θέσεις που παίρνει ανά διαστήματα στην άμυνα και στις τοποθετήσεις του για το οφσάιντ των αντιπάλων παικτών.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένας στόπερ που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος στις ομάδες που παίζουν έχοντας ψηλά την αμυντική τους γραμμή».

Διαβάστε ακόμη...