«Πιθανότατα αύριο ο τελευταίος αγώνας του Κόλεϊ - Σοβαρές εξελίξεις με τον ΠΑΟΚ»

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η μεταγραφή του Ομάρ Κόλεϊ από την Μπεσίκτας στον ΠΑΟΚ, όπως αποτυπώνεται στο ρεπορτάζ της τουρκικής ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
«Πιθανότατα αύριο ο τελευταίος αγώνας του Κόλεϊ - Σοβαρές εξελίξεις με τον ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Μπεσίκτας, Ογκούν Σαχίνογλου, ο οποίος μετέφερε τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο των ασπρόμαυρων ενόψει του παιχνιδιού με την Λουγκάνο για τα προκριματικά του Conference League, η αυριανή (29/8) αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στους Ελβετούς, πιθανότατα θα είναι η τελευταία παράσταση του 31χρονου στόπερ από την Γκάμπια λόγω των εξελίξεων με τον ΠΑΟΚ. 

Ο Κόλεϊ βρίσκεται στην τελευταία προπόνηση της Μπεσίκτας για το σημαντικό παιχνίδι, μετά το 3-3 στην Ελβετία, και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα παίξει βασικός, έχοντας ως παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας τον Μαζουακού.

«Αναμένεται στην άμυνα να παίξουν βασικοί οι Μαζουακού κα Ομάρ Κόλεϊ. Θα μπορούσε ο αυριανός αγώνας να είναι ο τελευταίος του Κόλεϊ στην Μπεσίκτας. Σοβαρές εξελίξεις υπάρχουν για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σαχίνογλου στο ρεπορτάζ του.

Διαβάστε ακόμη...