Νέα συνάντηση του Κόλεϊ με την Μπεσίκτας, στο τραπέζι η αποζημίωση

Η Μπεσίκτας δείχνει διατεθειμένη να αφήσει τον Ομάρ Κόλεϊ ελεύθερο, ωστόσο, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αξιώνει αποζημίωση και επίκειται νέα συνάντηση με το club της Τουρκίας.
Πηγή: sdna.gr
Νέα συνάντηση του Κόλεϊ με την Μπεσίκτας, στο τραπέζι η αποζημίωση

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ομάρ Κόλεϊ θα δρομολογηθεί όταν ο ποδοσφαιριστής μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Μπεσίκτας. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Δικέφαλος του προσφέρει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με οικονομικές απολαβές που φτάνουν τα 1.2 εκατ. ετησίως.

Η Μπεσίκτας έδειξε διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο, ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Εξ αρχής, όμως, όπως είχαμε σημειώσει μέσα από το SDNA, υπάρχει ένα «αλλά» στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς η πλευρά Κόλεϊ θέλει να πάρει αποζημίωση από το club της Τουρκίας για να λύσει το συμβόλαιό του και επί της ουσίας να απαλλάξει τους ιθύνοντες της Μπεσίκτας το 1.5 εκατ. ευρώ της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, η «χρυσή» τομή εκτιμάται στα 300.000, όση η διαφορά του συμβολαίου από την Μπεσίκτας στον ΠΑΟΚ. Από το 1.5 εκατ. ευρώ των Τούρκων, στα 1.2 με τους πρωταθλητές Ελλάδος. Δεν είναι άλλωστε τυχαίες οι αναφορές των ΜΜΕ της Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως: «η διοίκηση της Μπεσίκτας ζήτησε από τον Κόλεϊ να φύγει από την ομάδα. Ο Κόλεϊ λέει ότι υπέστη οικονομική ζημιά επειδή ο μισθός που του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ ήταν χαμηλότερος από τον μισθό του στην Μπεσίκτας. Γι' αυτό ο Κόλεϊ δεν έχει αποδεχτεί ακόμη την πρόταση του ΠΑΟΚ», τονίζοντας στη συνέχεια πως αναμένεται νέο ραντεβού του παίκτη με το club μετά τον αγώνα με την Λουγκάνο.

Διαβάστε ακόμη...