Πρόκριση από τον… πάγκο για Κόλεϊ που έρχεται Θεσσαλονίκη

Στο league phase του Europa League η Μπεσίκτας που είναι εκ των υποψηφίων αντιπάλων του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Πρόκριση από τον… πάγκο για Κόλεϊ που έρχεται Θεσσαλονίκη

Μπορεί το πρωί της Παρασκευής ο Κόλεϊ να φτάνει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο 31χρονος στόπερ από τη Γκάμπια βρισκόταν κανονικά στην αποστολή της Μπεσίκτας στη μάχη πρόκρισης της τουρκικής ομάδας στο league phase του Europa League.

Ο Κόλεϊ που μετράει αντίστροφα για να φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου, έμεινε στον πάγκο καθώς δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπεσίκτας με την Λουγκάνο.

Μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα στην Ελβετία, η πρόκριση θα κρινόταν στην Κωνσταντινούπολη, με την Μπεσίκτας να είναι καταιγιστική μεταξύ 65ου με 71ου λεπτού όταν πέτυχε τρία γκολ (!) και «καθάρισε» το παιχνίδι.

Ο Ιμόμπιλε μόλις στο 7′ έβαλε την Μπεσίκτας μπροστά στο σκορ, με τον Βλάντι στο 59′ να κάνει το 1-1 και να βάζει ξανά την Λουγκάνο στο κόλπο.

Από εκεί και πέρα όμως οι Τούρκοι ήταν ασταμάτητοι. Φερνάντες, Σίλβα και Ιμόμπιλε σκόραραν στο 65′, 70′ και 71′ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Το… κερασάκι στην τούρτα για την Μπεσίκτας έβαλε ο Ουτσάν στις καθυστερήσεις κάνοντας το 5-1, με την τουρκική ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για το league phase του Europa League και να αποτελεί πλέον υποψήφιο αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...