Ντεσό: «Aggressive χαφ και έμπειρος ο Μπακαγιόκο θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ»

Το SDNA επικοινώνησε με τον Γάλλο chief scout της Ομόνοιας (άλλοτε Sport Director της Γκρενόμπλ) Λοράν Ντεσό και πήρε το προσωπικό του report για τον 30χρονο μέσο, Τιεμουέ Μπακαγιόκο που προβάρει τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.
Πηγή: sdna.gr
Ντεσό: «Aggressive χαφ και έμπειρος ο Μπακαγιόκο θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ»

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο από το μεσημέρι της Παρασκευής (30/8).

Ο Γάλλος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλους τους όρους της συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας και μετράει αντίστροφα για την υπογραφή συμβολαίου.

Ο 30χρονος παίκτης εκτός από τις ιταλικές θητείες (Μίλαν, Νάπολι) και την παρουσία του στην Τσέλσι, έχει αγωνιστεί στα γαλλικά γήπεδα με τις φανέλες των Μονακό, Ρεν και μέχρι πρότινος της Λοριάν.

Το  SDNA επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του Μπακαγιόκο, άλλοτε Sport Director της Γκρενόμπλ και νυν chief scout της Ομόνοιας, Λοράν Ντεσό και πήρε το δικό του report για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή που ετοιμάζεται ο Δικέφαλος του Βορρά να προσθέσει στο ρόστερ του.

Παρεμπιπτόντως, ο Ντεσό ξεκίνησε συνεργασία το φετινό καλοκαίρι με την κυπριακή ομάδα που εσχάτως κέρδισε το εισιτήριο της συμμετοχής στην League Phase του Europa Conference League.

«Ο Μπακαγιόκο είναι ένας agressive αμυντικός χαφ. Πολύ καλός στις ανακτήσεις της μπάλας και στο πρέσινγκ των αντιπάλων. Δυνατός στις μονομαχίες στον αέρα, όσο και στο έδαφος.

Καλή τεχνική, χωρίς πάντως η ποιότητά του στο επιθετικό κομμάτι να είναι κορυφαία.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις θητείες του σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και top πρωταθλήματα…» τόνισε αρχικά ο Λοράν Ντεσό και πρόσθεσε:

«Είναι ένας ισορροπημένος κεντρικός χαφ που ανταποκρίνεται καλύτερα στα αμυντικά καθήκοντά του. Θεωρώ πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής στην Ελλάδα και θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...