«Σιγουριά για το «ναι» της Κάλιαρι για Χατζηδιάκο»

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία για τον αμυντικό που θέλει ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Σιγουριά για το «ναι» της Κάλιαρι για Χατζηδιάκο»

Νωρίτερα σήμερα, προέκυψε μια συγκρατημένη αισιοδοξία από πλευράς ΠΑΟΚ, για ολοκλήρωση του θέματος του Παντελή Χατζηδιάκου, με τους Ιταλούς να επιβεβαιώνουν ουσιαστικά, την αισιοδοξία αυτή.

Η ιστοσελίδα «Centotrentuno» επιστρέφει με νεότερο ρεπορτάζ της και αφού αναφέρεται στις γνωστές λεπτομέρειες και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο διεθνής αμυντικός, αναμένεται να συμφωνήσει για περίπου 850.000 ευρώ το χρόνο με τον ΠΑΟΚ και από αυτό το ποσό, είναι πιθανό να καλύψει τις 250.000 που θέλει η Κάλιαρι για την ελάφρυνση της φορολογίας που ίσχυε στην Ιταλία, στον πρώτο χρόνο του συμβόλαιου του. Σύμφωνα με το συντάκτη, ο Χατζηδιάκος είχε συμβόλαιο 500.000 ευρώ το χρόνο με την ιταλική ομάδα και το ποσό που καλείται να το καλύψει ο ίδιος.

«Η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων μένει να βρεθεί, ενώ αυτή μεταξύ των Ελλήνων και του παίκτη είναι πλέον στο τραπέζι (850 χιλιάδες ευρώ ετησίως). Πρόκειται για δανεισμό με υποχρέωση αγοράς υπό όρους. Το μόνο που λείπει είναι το «ναι» της Κάλιαρι, αλλά απ’ ό,τι διαφαίνεται υπάρχει σιγουριά για το κλείσιμο μιας επιχείρησης που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές» καταλήγει το σχετικό ρεπορτάζ.

 

Διαβάστε ακόμη...