Ανατροπή με Χατζηδιάκο: Πάει στην Κοπεγχάγη σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο!

Στην Κοπεγχάγη θα συνεχίσει την καριέρα του με την μορφή δανεισμού ο Παντελής Χατζηδιάκος, με τον ΠΑΟΚ να κλείνει οριστικά το θέμα του του 27χρονου στόπερ της Κάλιαρι.
Πηγή: sdna.gr
Ανατροπή με Χατζηδιάκο: Πάει στην Κοπεγχάγη σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο!

Από το περασμένο Σάββατο, ο ΠΑΟΚ είχε δρομολογήσει εξελίξεις στην υπόθεση δανεισμού του 27χρονου στόπερ της Κάλιαρι και όλα έδειχναν πως σήμερα θα «κλείδωνε» ουσιαστικά η συμφωνία με τους ροσομπλού για τη μετακίνησή του στην Θεσσαλονίκη.

Κάτι που δεν θα συμβεί καθώς ο Χατζηδιάκος συμφώνησε με την Κοπεγχάγη, είδηση που επιβεβαιώθηκε και από τον ατζέντη του στους Ιταλούς δημοσιογράφους.

Επί της ουσίας, σήμερα επρόκειτο να γίνει η ανταλλαγή εγγράφων με τον ΠΑΟΚ, αλλά εν τέλει πείστηκε από τους ανθρώπους της Κοπεγχάγης πως ο ρόλος του θα είναι πρωταγωνιστικός εκεί, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που θα μοιραζόταν το χρόνο με τον Κεντζιόρα.

Η σημερινή ημέρα λειτούργησε ως μία πίστωση χρόνου για τον Έλληνα στόπερ προκειμένου να πάρει την απόφασή του και να στραφεί οριστικά προς την προοπτική της Δανίας παρά τα όσα είχε συζητήσει και συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμη...