«Η επιθυμία Βιετέσκα και το χειμερινό παράθυρο»

Η σημερινή (05.09) έκδοση της εφημερίδας «Corriere dello Sport» ανέφερε όλα τα νέα σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ματέους Βιετέσκα καθώς επίσης και τις εξελίξεις που συνέβαλλαν στην απομάκρυνσή του από τη Θεσσαλονίκη, κάνοντας λόγο για επιθυμία παραμονής του Πολωνού κεντρικού αμυντικού στη Seria A και αναρρίχηση στην ιεραρχία του ιταλικού κλαμπ.
Πηγή: forzaonline.gr
«Η επιθυμία Βιετέσκα και το χειμερινό παράθυρο»

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται από τον ιταλικό Τύπο:

«Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, για τον οποίο η καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά είναι ακόμα ανοιχτή αυτές τις μέρες. Όπως αποδεικνύεται, η Κάλιαρι απέρριψε την πρόταση που ήρθε στον ατζέντη του από τον Δικέφαλο. Ο λόγος; Στην πραγματικότητα, ο κεντρικός αμυντικός θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητές του ούτως ώστε να ανέβει στις προτιμήσεις του Νταβίντ Νίκολα στην Κάλιαρι. Ο προπονητής του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης εξαιτίας της απουσίας του Γιέρι Μίνι και συνεπώς είναι ένας παράγοντας που τον βοηθά να ελπίζει. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα μεταγραφικά σενάρια σχετικά με τον Βιετέσκα και αν στο χειμερινό παράθυρο των διαπραγματεύσεων θα αλλάξει».

Απεναντίας, ΜΜΕ της Πολωνίας επισημαίνουν ότι οι «ασπρόμαυροι» επιθυμούσαν τον δανεισμό του έμπειρου στόπερ και να αποφασίσουν το επόμενο καλοκαίρι αν θα παραμείνει στην Τούμπα, με την πλευρά της Κάλιαρι όμως να επιζητά άμεση παραχώρηση ή υποχρεωτική οψιόν. Αφού καμία ομάδα δεν φάνηκε πρόθυμη να υπαναχωρήσει από την θέση της, η μεταγραφή αυτή δεν συνέβη και ο παίκτης έμεινε στην Ιταλία.

Διαβάστε ακόμη...