Το παρασκήνιο με Χατζηδιάκο κι η επόμενη ημέρα

Στην περίπτωση του Χατζηδιάκου όλα κυλούσαν ομαλά και πριν μια εβδομάδα ήταν σίγουροι στην Τούμπα ότι η μεταγραφή θα κλείσει, αφού ο παίκτης είχε μιλήσει με τον Λουτσέσκου και ανυπομονούσε να έρθει στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να τα είχε βρει στο οικονομικό (θα πλήρωνε απλά το συμβόλαιο που είχε στην Κάλιαρι), ενώ με την Κάλιαρι δεν υπήρχε καμία εκκρεμότητα.
Πηγή: forzaonline.gr
Το παρασκήνιο με Χατζηδιάκο κι η επόμενη ημέρα

Είχε μάλιστα συμφωνηθεί και η (προαιρετική) οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι σε ύψος που εξυπηρετούσε τον ΠΑΟΚ.

Όπως αποκάλυψε η FORZA στην ηλεκτρονική της έκδοση, το πρόβλημα προέκυψε ύστερα από μία διαφωνία με τον ατζέντη του, ο οποίος εκνευρίστηκε και οδήγησε το Χατζηδιάκο στην επιλογή της Κοπεγχάγης, που είχε επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ο Δικέφαλος θα πάει πλέον μόνο με Κόλεϊ, Μιχαηλίδη και Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας και είναι πια επιτακτική η ανάγκη να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός για το πρωτάθλημα (και το κύπελλο) για να μην εξαντληθεί ο Κεντζιόρα!

Με τα σημερινά δεδομένα συν το γεγονός ότι αυτός ο παίκτης θα αγωνίζεται μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, είναι προφανές ο πήχης γι΄ αυτόν τον ποδοσφαιριστή δεν μπαίνει πολύ ψηλά.

Από το πρωί της περασμένης Πέμπτης, αφού πέρασε η προθεσμία για την ΟΥΕΦΑ, στην Τούμπα “ξεσκονίζουν” όλες τις υποθέσεις στόπερ που προτάθηκαν το καλοκαίρι, για να δουν που μπορούν να στραφούν, εξετάζοντας βέβαια και περιπτώσεις παικτών, που βγαίνουν αυτές τις μέρες στο μεταγραφικό παζάρι.

Το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι πως η ελληνική είναι μια από τις ελάχιστες αγορές που είναι ακόμη ανοιχτή, το μειονέκτημα ότι ψάχνει πια παίκτες μόνο στη δεξαμενή των παικτών που είναι σε ομάδες αλλά δεν είναι ευχαριστημένοι.

Πλέον ολοκληρώνεται το “ξεσκόνισμα” και θα παρθεί η απόφαση αν αξίζει να γίνει μια “επένδυση” για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό…

Διαβάστε ακόμη...