«Τσάλοφ, θυμάσαι; Δεν πανηγυρίζεις μπροστά μου» - Η στιγμή έντασης με τον Λόβρεν και οι «7» του ΠΑΟΚ που τον βρήκαν ως αντίπαλο!

Τώρα, θα είναι όλοι μαζί συμπαίκτες. Κάποτε όμως, είχαν τεθεί και αντίπαλοι. Ο Ντέγιαν Λόβρεν είναι «σκληρός». Το γνωρίζουμε, το ξέρουν και στον ΠΑΟΚ. Και δεδομένα, θα τον θυμάται ο Τσάλοφ, που είχε… στιγμή μαζί του, προ διετίας!
Πηγή: bnsports.gr
«Τσάλοφ, θυμάσαι; Δεν πανηγυρίζεις μπροστά μου» - Η στιγμή έντασης με τον Λόβρεν και οι «7» του ΠΑΟΚ που τον βρήκαν ως αντίπαλο!

Πρόκειται για μία ιστορία που δεν έχει ανακαλύψει κανένας. Απολύτως λογικό. Δεν είναι εύκολο να μπει κανείς στη διαδικασία να αναζητήσει με ποιους από όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ, έχει τεθεί αντιμέτωπος ο Ντέγιαν Λόβρεν, σε ολόκληρη την καριέρα του.

Μοιάζει δύσκολο, θέλει «έρευνα» και πράγματι είναι. Το BN Sports όμως, έχει την απάντηση. Είναι επτά συνολικά. Επτά διαφορετικοί παίκτες, που πλέον φορούν τα «ασπρόμαυρα», αλλά πριν από μερικά χρόνια, είχαν κληθεί να αντιμετωπίσουν τον δυναμικό, Κροάτη στόπερ.

Ποιοι είναι αυτοί; Ο Γιόνι Ότο, ο Τάισον, ο Μπακαγιόκο, ο Οζντόεφ, ο Σαμάτα, ο Μπάμπα και ο Τσάλοφ.

Παρόλα αυτά, δύο από αυτούς έχουν μία ιδιαίτερη ιστορία με αντίπαλο τον νέο τους συμπαίκτη. Και για την ακρίβεια, οι δύο τελευταίοι. Αρχικά, ο Μπάμπα τον βρήκε ως αντίπαλο μόλις μία φορά, και μάλιστα σε παιχνίδι της Premier League. Σε ένα Λίβερπουλ – Τσέλσι, πριν από εννέα χρόνια, στο οποίο μάλιστα κατέγραψε και ασίστ, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-1, έπειτα από σόλο γκολ του Αζάρ!

Όσον αφορά τον Τσάλοφ; Είναι ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ που έχει σκοράρει ως αντίπαλος με τον Λόβρεν, από το τρέχον ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά». Να σημειωθεί εδώ, πως ο Λόβρεν ποτέ δεν κατάφερε κάτι ανάλογο, κόντρα σε νυν συμπαίκτη του!

Ο Τσάλοφ λοιπόν, τον έχει συναντήσει σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις. Έχει χάσει σε όλες, αλλά έχει σκοράρει σε μία περίπτωση. Δύο χρόνια πριν, σε ένα Ζενίτ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-1, από το σημείο του πέναλτι.

Και όχι μόνο αυτό… Διότι ο Τσάλοφ είχε πανηγυρίσει και μπροστά στον Λόβρεν, με «σύρραξη» να απειλείται! Εν τέλει, ουδείς το συνέχισε, ο Λόβρεν πήρε την μπάλα γρήγορα και στο τέλος, η ομάδα του κέρδισε.

Από εκεί και πέρα, ο Σαμάτα έχασε με 4-1 σε ένα Γκενκ – Λίβερπουλ το 2020, παίζοντας βασικός, ενώ ο Οζντόεφ με 1-0, χάρη σε ένα γκολ του Άιμπ, στο Ρουμπίν Καζάν – Λίβερπουλ!

Ο Ότο ηττήθηκε μία φορά με 2-0 στο «Μολινό» κόντρα στον Λόβρεν, αλλά το 2018 τον άφησε εκτός συνέχειας FA Cup, επικρατώντας με 2-1, ενώ με τον Τάισον συνυπήρξαν ως αντίπαλοι, το 2019, σε φιλική συνάντηση και νίκη της Βραζιλίας.

Αφήσαμε συνειδητά στο φινάλε τον Μπακαγιόκο. Διότι αυτός τον βρήκε στον δρόμο του τελευταίος, πέρυσι τον Αύγουστο, στο 3-3 της Λυών με τη Λοριάν!

Διαβάστε ακόμη...