Έρευνα του ΠΑΟΚ στην αγορά για ελεύθερο κίπερ

Το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Αντώνη Τσιφτσή αναγκάζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κινηθούν στην ελεύθερη αγορά των κίπερ, κάνοντας την απαραίτητη προεργασία για παν ενδεχόμενο.
Πηγή: sdna.gr
Έρευνα του ΠΑΟΚ στην αγορά για ελεύθερο κίπερ
Photo Credits: @PAOKFC

Με την απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή, ο ΠΑΟΚ «κούμπωσε» φέτος το καλοκαίρι το βασικό δίδυμο των τερματοφυλάκων του, προσθέτοντας δίπλα στον έμπειρο -πια- και δεδομένα Νο1 κίπερ του Δικεφάλου, Ντόμινικ Κοτάρσκι, τον Έλληνα πρώην πορτιέρε του Αστέρα Τρίπολης.

Τις τελευταίες ημέρες όμως το πρόβλημα με τον Αντώνη Τσιφτσή έχει δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις στους Θεσσαλονικείς και αυτό γιατί ο 25χρονος τερματοφύλακας έχει ενοχλήσεις στην βουβωνική χώρα. Η κατάσταση φάνηκε να βελτιώνεται τις τελευταίες μέρες με την θεραπευτική αγωγή και το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, αλλά ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να μείνει ένα σημαντικό διάστημα εκτός.

Στο ματς πρωταθλήματος με τον Βόλο, ο Τσιφτσής έμεινε εκτός αποστολής, με τον νεαρό Μπαλωμένο να επιστρατεύεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ως back up λύση του Κοτάρσκι. Τα δεδομένα που υπάρχουν στην παρούσα φάση «αναγκάζουν» τον ΠΑΟΚ να στραφεί στην αγορά προκειμένου να κάνει την απαραίτητη έρευνα και προεργασία για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ελεύθερων τερματοφυλάκων.

Για την ώρα αυτό που διαμηνύουν οι Θεσσαλονικείς είναι πως θα δοθεί χρόνος μέχρι να ξεκαθαρίσει του Τσιφτσή και όταν προκύψει οριστικό πόρισμα, οφείλουν να είναι έτοιμοι για να κινηθούν αναλόγως...

Διαβάστε ακόμη...