Επιβεβαιώνουν οι Τσέχοι τις επαφές ΠΑΟΚ - Παβλένκα: «Συμβόλαιο για 1+1 χρόνια»

Οι Τσέχοι επιβεβαιώνουν τις συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Γίρι Παβλένκα, κάνοντας λόγο για διαπραγματεύσεις που αφορούν συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν!
Πηγή: sdna.gr
Επιβεβαιώνουν οι Τσέχοι τις επαφές ΠΑΟΚ - Παβλένκα: «Συμβόλαιο για 1+1 χρόνια»

Η τσεχική ιστοσελίδα inFotbal.cz επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον και τις επαφές του ΠΑΟΚ με τον 32χρονο κίπερ.

Όπως υπογραμμίζουν οι Τσέχοι, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, η απόκτησή του είναι σε συνάρτηση και με το στάτους του Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στην αγορά: «Κομμάτι των διαπραγματεύσεων είναι και η συζήτηση για τον ρόλο του Παβλένκα, καθώς θα ξεκινά ως Νο2 στον ΠΑΟΚ».

Αν και η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ κινήθηκε στη δεξαμενή των ελεύθερων κίπερ λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τον Αντώνη Τσιφτσή. Στο δημοσίευμα των Τσέχων αναφέρεται πως το καλοκαίρι ο Γίρι Παβλένκα έφτασε κοντά σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά η υπόθεση περιπλέχτηκε λόγω των συνθηκών που έθεσε η κυβέρνηση για τις μεταγραφές εκεί.

«Η μετακίνηση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα, όταν λήγει η προθεσμία των ελεύθερων μεταγραφών στην Ελλάδα», καταλήγει το δημοσίευμα ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να σημειωθούν εξελίξεις!

Διαβάστε ακόμη...