ΠΑΟΚ Β: Συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β αλλάζει σε μεγάλο βαθμό από χρονιά σε χρονιά-ενίοτε και οι προπονητές-όμως καθόλου δεν μεταβάλλονται οι στόχοι και οι σχετικές προσδοκίες.
Πηγή: forzaonline.gr
ΠΑΟΚ Β: Συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία
Photo Credits: @PAOK FC

Ο βασικός σκοπός ύπαρξης της δεύτερης ομάδας παραμένει αναλλοίωτος: η εκπαίδευση των παιδιών, που ολοκληρώνουν τη «φοίτησή» τους στην ακαδημία, για το ανδρικό ποδόσφαιρο.

Αυτή είναι και φέτος η κύρια αποστολή των Απόστολου Παπαβασιλείου και Δημήτρη Ταξίδη, στους οποίους έχει ανατεθεί η ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας. Φυσικά, κανείς δεν ξεχνάει και την «υποχρέωση» για την προσπάθεια νίκης σε κάθε παιχνίδι. Κι αυτό, όχι μόνο για να εμπεδωθεί η συγκεκριμένη νοοτροπία στους -ως επί το πλείστον- νεαρούς παίκτες της ομάδας, αλλά και για λόγους ουσίας, μια και από πέρσι και οι δεύτερες ομάδες μπορεί να υποβιβαστούν στη Γ΄ εθνική κατηγορία και, στην ουσία, να διαλυθούν, όπως έχει συμβεί με τις αντίστοιχες ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Το φετινό πρωτάθλημα για τον αισθητά ανανεωμένο ΠΑΟΚ Β προβλέπεται να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρσι, ωστόσο υπάρχει η πίστη ότι οι παίκτες του Δικεφάλου θα τα καταφέρουν το ίδιο καλά.

Τον ΠΑΟΚ Β της σεζόν 2024-25 συνθέτουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, αλλά και 2007 (ο «βενιαμίν» Ανέστης Μύθου).

Τερματοφύλακες: Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, Δημήτρης Μοναστηρλής, Ahmad Nader, Βασίλης Νικολακούλης, Βαγγέλης Κιάτος

Αμυντικοί: Λευτέρης Τασιούρας, Γιώργος Λαγωνίδης, Δημήτρης Κωττάς, Μάριος Σινανάι, Νίκος Δεληγιάννης, Ερμής Σελιμάι, Ταξιάρχης Φίλων, Βασίλης Κιτσάκης, Βασίλης Πασαχίδης, Κωνσταντίνος Καστίδης

Μέσοι: Δημήτρης Τσοπούρογλου, Βασίλης Γρόσδης, Θοδωρής Καλόγηρος, Βίκτωρ Ρουμιάντσεβ, Γιώργος Κουλούρης, Κωνσταντίνος Γκούμας, Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ, Στέλιος Αλμασίδης

Επιθετικοί: Λάμπρος Σμυρλής, Γιάννης Γκιτέρσος, Χισάμ Κανίς, Βλαντιμίρ Μπράντονιτς, Ανέστης Μύθου, Νίκος Σπυράκος, Αλέξανδρος Αδάμ, Χόρχε Ουρτάδο

Διαβάστε ακόμη...