Χόρχε Ουρτάδο: Ολο κι ανεβάζει στροφές

Καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται ο Χόρχε Ουρτάδο, ο οποίος πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ, αφήνοντας υποσχέσεις για τη μελλοντική παρουσία του με την ασπρόμαυρη φανέλα.
Πηγή: forzaonline.gr
Χόρχε Ουρτάδο: Ολο κι ανεβάζει στροφές
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Για έναν 21χρονο Κολομβιανό, που ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο για πρώτη φορά στην Ελλάδα, χρειάζονταν σίγουρα ένα στάδιο προσαρμογής. Ετσι συνέβη και στην περίπτωση του νεαρού λατινοαμερικάνου επιθετικού (αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ Β ως δανεικός από τη Γουότφορντ, με την οποία «δένεται» με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2029), ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς από παιχνίδι σε παιχνίδι.

«Από την πρώτη στιγμή, που ήρθα στον ΠΑΟΚ Β, νιώθω καλά. Το ποδόσφαιρο εδώ είναι αρκετά δυνατό και σκληρό. Με βοηθάει κι ο προπονητής αλλά και οι συμπαίκτες μου. Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να φτάσω στην πρώτη ομάδα» σχολίασε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Το τι μπορεί να συμβεί με την περίπτωσή του στο τέλος της σεζόν είναι ακόμη νωρίς να εκτιμηθεί. Το βέβαιο είναι ότι ο Ουρτάδο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» του ΠΑΟΚ Β΄ στο φετινό πρωτάθλημα και το οποίο αξιοποιείται ανάλογα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...