Χιμπέρνιαν: «Εντυπωσιακή νίκη επί του ελληνικού γίγαντα»

Η αναφορά των Σκωτσέζων στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα.
Πηγή: paok24.com
Χιμπέρνιαν: «Εντυπωσιακή νίκη επί του ελληνικού γίγαντα»

Με φιλική ήττα από τη Χιμπέρνιαν συνέχισε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του στο Χορστ της Ολλανδίας. Ο «δικέφαλος του βορρά» πλήρωσε ένα «φτηνο» λάθος του Ντόμινικ Κοτάρσκι στο 5′ και ηττήθηκε 1-0 από τη σκωτσέζικη ομάδα χάρη σε γκολ του Μάρτιν Μπόιλ, δείχνοντας πάντως αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο για ένα ημίχρονο.

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε η Σκωτσέζικη ομάδα για τους Πρωταθλητές Ελλάδας στο καθιερωμένο «match report» μετά το τέλος της αναμέτρησης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την ομάδα του Λουτσέσκου «Έλληνες Γίγαντες».

Αναλυτικά όσα αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Η Χιμπέρνιαν έκανε τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια στην προετοιμασία, η οποία έκλεισε με μια εντυπωσιακή νίκη επί του ελληνικού κολοσσού ΠΑΟΚ. Απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα γεμάτη διεθνή ταλέντα, οι παίκτες του Ντέιβιντ Γκρέι πραγματοποίησαν μια πραγματικά θετική εμφάνιση και πήραν άλλη μια νίκη και άλλο ένα «καθαρό» φύλλο. Το παιχνίδι διεξήχθη σε δύσκολες συνθήκες και για τις δύο πλευρές, συμπεριλαμβανομένων των απίστευτα δυνατών ανέμων στο Sportpark Kerkebos σε όλα τα 90 λεπτά, αλλά το γρήγορο γκολ του Martin Boyle έκανε τη διαφορά για τους Χίμπις»

Διαβάστε ακόμη...