Από τα «γκάζια» στο ξενοδοχείο, στα «μπράβο» της προπόνησης

Με μια μικρή καθυστέρηση ξεκίνησε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς προηγήθηκε ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου στο ξενοδοχείο της ομάδας - Από τις παρατηρήσεις στα μπράβο πέρασε ο τεχνικός του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Από τα «γκάζια» στο ξενοδοχείο, στα «μπράβο» της προπόνησης

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο τρίτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δεν άρεσε καθόλου στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος προτίμησε να τους μιλήσει στο ξενοδοχείο πριν το απογευματινό πρόγραμμα.

Μακριά από τους δημοσιογράφους και τις κάμερες, ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να κάνει τις δικές του παρατηρήσεις για όσα δεν του άρεσαν, για τα φθηνά λάθη της ομάδας και την εμφάνιση τους, τονίζοντας πως άπαντες θα πρέπει να δώσουν το μάξιμουμ για το μεγάλο στόχο και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

Γι αυτό οι πρωταθλητές κατέβηκαν με μια μικρή καθυστέρηση στο γήπεδο, όπου εκεί το σκηνικό ήταν τελείως διαφορετικό. Στην άσκηση επιθετικής ανάπτυξης, ξεκινώντας από την άμυνα, ο Λουτσέσκου μοίρασε πολλά μπράβο στους παίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ξέρω ότι είναι απαιτητικά όσα σας ζητάω, αλλά βγάζετε αυτοπεποίθηση.

Αν και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει στους συνεργάτες του πως δεν θέλει να λέει διαρκώς μπράβο στους παίκτες, υπογραμμίζοντας πως δεν θα πρέπει να ακούγονται τα «μπράβο» για τα αυτονόητα, σε μια προσπάθεια να τους έχει όλους σε εγρήγορση, σήμερα ο ίδιος επιβράβευσε το γκρουπ του, ψάχνοντας την ισορροπία μετά τα δικαιολογημένα παράπονα και τις έντονες παρατηρησεις που προηγήθηκαν.

Διαβάστε ακόμη...