Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και όχι σε ευρωπαϊκό όμιλο!

Απλές επισημάνσεις νηπιαγωγείου. Για όσους δε ξέρουν, να επαναλάβουμε το απλό και αυτονόητο που το γνωρίζει και η πρώτη του δημοτικού σχολείου:
Outsider
Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και όχι σε ευρωπαϊκό όμιλο!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Τα φιλικά προετοιμασίας γίνονται για να μπορούν οι προπονητές να πειραματιστούν ενδεκάδες, συστήματα και όλο το διαθέσιμο υλικό, ώστε όταν έρθει η εποχή των κανονικών αγώνων να γνωρίζουν, όσο πιο καλά γίνεται, τις πραγματικές δυνατότητες των παικτών αλλά και το σύστημα που ταιριάζει περισσότερο στη ποιότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας δεν διεξάγονται για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να βγουν τα ΜΜΕ να μιλήσουν για την ομαδάρα που είδαν, και ζήτω η ΠΑΟΚΑΡΑ.

Για τέτοιες εντυπώσεις υπάρχουν τα επίσημα παιχνίδια, όπου ο κανόνας "ο θάνατός, η ζωή μου" αποκτάει πλήρες περιεχόμενο και τον νιώσαμε ειδικά στα πλέι οφ πριν από μερικές βδομάδες..

Βρισκόμαστε σε περίοδο φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας και όχι σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Δηλαδή να βγαίνουν άπαντες και να ζητάνε εξηγήσεις για τον ΠΑΟΚ της προετοιμασίας, να αισθάνονται ανασφάλεια για μια ομάδα που πριν ενάμιση μήνα κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς να έχει αλλάξει καθόλου, να βγαίνουν τα στελέχη και οι παίκτες μας και να αισθάνονται ότι είναι υποχρεωμένοι να εξηγήσουν, με τη σειρά τους κι αυτοί, ότι αυτό που βλέπουν όλοι δεν είναι η κανονική εικόνα της ομάδας που θα εμφανιστεί στους προκριματικούς αγώνες αλλά ένα προϊόν πειραματισμών, αποτελεί προσπάθεια να εξηγήσεις σε ενήλικα ότι το σύμπαν είναι απέραντο και η γη σφαιρική.

Αλλά όπως ξέρουμε όλοι για τη δομή και λειτουργία των ΜΜΕ, δουλίτσα να υπάρχει, τζερτζελές να γίνεται, η ακροαματικότητα είναι που μετράει για να βγαίνει το μεροκάματο...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...