Υπό καταρρακτώδη βροχή η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, τα νεότερα για Οζντόεφ, Ότο και Καμαρά

Υπό καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιείται η πρωινή προπόνηση (12/7) του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, με απόντες τους Καμαρά, Ότο και Οζντόεφ, όπως και την Πέμπτη (11/7)
Πηγή: sdna.gr
Υπό καταρρακτώδη βροχή η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, τα νεότερα για Οζντόεφ, Ότο και Καμαρά

Κάτω από δύσκολες συνθήκες διαξάγεται η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς στο Χορστ ρίχνει καταρρακτώδη βροχή από το πρωί της Παρασκευής (12/7).

Εκτός από το πρόγραμμα παραμένουν οι Καμαρά (χτύπημα στο φιλικό με την Γκενκ), Οζντόεφ (διάστρεμμα στο φιλικό με την Χιμπέρνιαν) και Ότο (πόνοι στη βουβωνική χώρα), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το τεχνικό-ιατρικό τιμ του να τους προφυλάσσει, ειδικά με τέτοιες καιρικές συνθήκες όπου το γήπεδο είναι πιο βαρύ.

Ο προγραμματισμός για τον Ρώσο χαφ είναι να μπει στην απογευματινή προπόνηση, αναλόγως και με το ποια θα είναι η αντίδραση του ποδιού του στο γυμναστήριο, για τον Ισπανό μπακ τα νέα είναι θετικά καθώς δεν αποκόμισε κάποια ζημιά αλλά δύσκολα θα ξαναπροπονηθεί με όλη την ομάδα μέχρι το τέλος της προετοιμασίας στο Χορστ, ενώ ο μέσος από τη Νέα Γουινέα που πονάει ακόμη, είναι αμφίβολος για το πρόγραμμα των ασπρόμαυρων στις 18:30.

Όπως διακρίνεται και μέσα από τα πλάνα του SDNA, η βροχή στην Ολλανδία όλο και δυναμώνει, γεγονός που σίγουρα δυσκολεύει έως έναν βαθμό τις συνθήκες προπόνησης.

Διαβάστε ακόμη...