Oι πρωινές δοκιμές του Λουτσέσκου για τα φιλικά με Ουνιόν και Φίτεσε

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε τις δοκιμές για τα δύο τελευταία φιλικά του ΠΑΟΚ με Ουνιόν και Φίτεσε, χωρίζοντας τους ποδοσφαιριστές του σε δύο ενδεκάδες με... μπαλαντέρ
Πηγή: sdna.gr
Oι πρωινές δοκιμές του Λουτσέσκου για τα φιλικά με Ουνιόν και Φίτεσε

Οι δοκιμές του Ραζβάν Λουτσέσκου για τα φιλικά κόντρα σε Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (13/7 - 15:00) και Φίτεσε (13/7 - 20:00) που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (13/7) έχουν ξεκινήσει, με τον Ρουμάνο τεχνικό να χωρίζει τους ποδοσφαιριστές του σε δύο ομάδες με μπαλαντέρ.

Πιο συγκεκριμένα, από την μία πλευρά βρίσκονται οι Κοτάρσκι - Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Μπάμπα - Θυμιάνης, Τσιγγάρας - Σμυρλής, Μουργκ, Τάισον και Σαμάτα. Από την άλλη, οι Τσιφτσής - Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα - Σβαμπ, Τσοπούρογλου - Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα και Μπράντον.

Ως μπαλαντέρ, χρησιμοποιήθηκαν οι Γκούμας και Τσαούσης, ενώ ο Μιχαηλίδης εναλάσσεται με τον Κουλιεράκη και όποιος δεν αγωνίζεται ακολουθεί ατομική προπόνηση με τον Πάολο Καστορίνα. Αξίζει να σημειωθεί πως συμμετοχή έχουν και οι Ταλιχμανίδης-Μπαλωμένος κάτω από τα γκολπόστ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει αρκετές δοκιμές.

Φυσικά, καλύτερη εικόνα των δοκιμών θα υπάρξει και στην απογευματινή προπόνηση, όπου θα γίνει και η άτυπη πρόβα τζενεράλε για τα δύο φιλικά του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...