Σβαμπ και Τσιγγάρας ξανά μαζί στην πιο κρίσιμη δοκιμή!

Το πλάνο του Ράζβαν Λουτσέσκου για το δυνατό τέστ.
Πηγή: paok24.com
 Σβαμπ και Τσιγγάρας ξανά μαζί στην πιο κρίσιμη δοκιμή!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει αρχικά την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (15:00) στο Χορστ και λίγες ώρες αργότερα τη Φίτεσε (20:00) κοντά στο Άρνεμ.

Την Παρασκευή οι πρωταθλητές Ελλάδος, οι οποίοι φορτσάρουν για τις επίσημες υποχρεώσεις (θα παίξουν κόντρα σε Μπάνια Λούκα ή Εγνατία στον 2ο προκριματικό του Champions League) είχαν διπλή προπόνηση και στην απογευματινή πήραν μέρος οι Καμαρά και Οζντόεφ, επιστρέφοντας σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου «έδειξε» δύο ενδεκάδες ενόψει των δύο αγώνων.

Ο Ρουμάνος προπονητής δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε Στέφαν Σβαμπ και Χάρη Τσιγγάρα για το πρώτο φιλικό παιχνίδι, στο οποίο θα πάρουν φανέλα βασικού οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Τάισον και Μπράντον.

Η απόφαση αυτή μπορεί να είναι απλώς μία δοκιμή ενόψει των παιχνιδιών που ακολουθούν πηγαίνοντας με μία γνώριμη συνταγή από την περσινή σεζόν. Σημειώνεται πως το δίδυμο αυτό ήταν που… τράβηξε το κουπί στα περσινά προκριματικά παιχνίδια για την είσοδο στους ομίλους του Europa Conference League και μάλιστα με επιτυχία.

Ίσως βέβαια να οφείλεται στο γεγονός πως Οζντόεφ και Καμαρά έχασαν ορισμένες προπονήσεις τα τελευταία 24ωρα και λόγω τραυματισμών δεν βρίσκονται ακόμη στο 100%. Υπενθυμίζεται πως ο Αφρικανός μέσος ήταν μέσα σε κάθε δυνατή ενδεκάδα έως τώρα και ενδέχεται λόγω τραυματισμού να βγήκε εκτός από το σημερινό πρώτο φιλικό.

Διαβάστε ακόμη...