Στο τέλος ο Λουτσέσκου βρίσκει πάντα λύσεις

Η έννοια αυτοπεποίθηση είναι πολύ ψηλά και στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ ως πρωταθλητής έχει μέσα στην ομάδα του… μπόλικη από αυτή και το θέμα είναι να την αξιοποιήσει ως όφελος και να μην ξεφύγει από τα όρια.
Πηγή: forzaonline.gr
Στο τέλος ο Λουτσέσκου βρίσκει πάντα λύσεις

Η ομάδα με τον ίδιο κορμό έχει γερές βάσεις και αυτό βγαίνει σε όλη τη λειτουργία της. Από εκεί και πέρα αν όλα αυτά προκαλέσουν εφησυχασμό, αν πιστέψουν ότι έχουν φθάσει στο ταβάνι και δεν πάει παραπάνω, τότε έρχεται η χαλάρωση. Εκεί υπάρχουν άλλα ζητήματα, εκεί πρέπει να προσέξει όλος ο οργανισμός.

Η ομάδα μέσα στο γήπεδο και στα πρώτα φιλικά βγάζει πνευματικές αδυναμίες. Μπαίνει χαλαρά, δεν αντιδρά σωστά στα λάθη, ενώ πολλές φορές οι παίκτες βγάζουν και εκνευρισμό με αντιπάλους και διαιτητές. Είναι μερικά επικίνδυνα φαινόμενα που πρέπει να εντοπιστούν, να αναλυθούν και να ξεπεραστούν.

«Στη δική μου ομάδα θέλω ταπεινότητα…» λέει και ξαναλέει ο Λουτσκέσκου προσπαθώντας να τραβήξει κάποια λουριά που ξέφυγαν. Δικό του θέμα είναι, εκείνος ειδικεύεται στη διαχείριση προσωπικοτήτων και όπως μέσα στο γήπεδο βρίσκει τακτικές λύσεις, έτσι πρέπει να κάνει και με το μυαλό των παικτών του. Θα τα καταφέρει. Είμαι σίγουρος. Ο Λουτσέσκου παρατηρεί, αναλύει σε βάθος την κατάσταση και πάντα βρίσκει λύσεις.

Διαβάστε ακόμη...