Όταν ο Θυμιάνης «ξέρανε» την ΑΕΚ (vid)

Μια βραδιά που θα ‘χει να θυμάται ο 23χρονος ποδοσφαιριστής...
Πηγή: paok24.com
Όταν ο Θυμιάνης «ξέρανε» την ΑΕΚ (vid)

Όπως διαβάσατε ήδη στο PAOK24, ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου που θέλει να πετύχει ο Δικέφαλος του Βορρά, κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον Πανσερραϊκό, με τον οποίο κατέγραψε συνολικά 22 συμμετοχές και 1.485 λεπτά αγωνιστικού χρόνου. Πέτυχε και τέσσερα τέρματα, όλα ως κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της ομάδας των Σερρών.

Τα δυο από αυτά τα τέρματα, ήρθαν στο παιχνίδι της 21ης Δεκεμβρίου 2023. Ο Πανσερραϊκός υποδεχόταν την ΑΕΚ και το προβάδισμα της Ένωσης με 1-2, την ώρα που οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες, φαινόταν αρκετά ισχυρό ώστε να υπάρξει η οποιαδήποτε έκπληξη. Κι όμως! Ο Θυμιάνης, που είχε ισοφαρίσει αρχικά στο 39′ σε 1-1, το έκανε ξανά και με γκολ στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε και την αμέσως επόμενη αγωνιστική, στην ήττα με 3-2 από τον Παναιτωλικό ενώ όμοια έπραξε και κόντρα στον Βόλο, στα μισά του Γενάρη, στην νέα ισοπαλία του Πανσερραϊκού με 2-2.

Διαβάστε ακόμη...