Στο επίκεντρο ο Μπάμπα

Ιδιαίτερη μνεία στον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ από τους συμπατριώτες του
Πηγή: paok24.com
Στο επίκεντρο ο Μπάμπα

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, με τον δεύτερο προκριματικό και τους αγώνες κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα για το Champions League, να πλησιάζουν.

Μεταξύ του συνόλου του Ράζβαν Λουτσέσκου και ο Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο ενδιαφέροντος των συμπατριωτών του ενόψει των αγώνων του Δικεφάλου με τους Βόσνιους.

Αναλυτικά όσα γράφει ιστοσελίδα της Γκάνας:

«Ο αμυντικός της Γκάνας Μπάμπα Ραχμάν εντείνει τις προετοιμασίες με την ελληνική ομάδα του, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς προετοιμάζονται για τους επερχόμενους προκριματικούς του UEFA Champions League. Η ομάδα αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε εντατικές προπονήσεις για να εξασφαλίσει την κορυφαία φυσική κατάσταση και την τακτική ετοιμότητα για τον κρίσιμο αγώνα της με την FK Borac Banja Luka.

Το πρόγραμμα προπόνησης της Παρασκευής περιλάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης, ασκήσεις τακτικής και ένα ανταγωνιστικό τουρνουά 5-vs-5. Η εστίαση είναι στη βελτίωση του παιχνιδιού στην πίσω ζώνη και στη συνολική συνοχή της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει τις προπονήσεις του το Σάββατο πριν από τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Champions League με την FK Borac Banja Luka την Τετάρτη 24 Ιουλίου στην Ελλάδα.

Ο Ράχμαν ήταν εντυπωσιακός την περασμένη σεζόν, σημειώνοντας έξι γκολ και τρεις ασίστ καθώς ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την ελληνική Super League».

Διαβάστε ακόμη...